Vampire Chronicles dizi olarak geliyor!

Interview With the Vampire'ın yazarı Anne Rice kült kitabı Vampire Chronicles'ın TV adaptasyonu için kolları sıvadı.

Berfu Özlen
28 Kasım 2016 - 10:39
İptal - Onay

Vampire Chronicles isimli serinin birden çok kitabı ve uyarlanmış iki adet filmi bulunuyor. Bunlardan birinde başrollerini Tom Cruise, Brad Pitt ve Kirsten Dunst gibi dev isimlerin oynamış olduğu sinema filminden uyarlanacak dizi, vampir Lestat'ın hayatını anlatmaya kaldığı yerden devam edecek.

Kendine ait Facebook sayfasından yaptığı bir açıklama ile müjdeli haberi veren yazar Anne Rice, proje için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Televizyonun altın çağını yaşadığını söyleyen Rice, sinema filmi ile büyük başarı elde eden filminin çok kaliteli bir dizi olacağına inandığını ekledi.

Proje henüz tasarım aşamasında olduğu için çok fazla bilgi yok. Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin