Ralph Dibny The Flash dizisinin 5. sezonu için dönüyor!

The Flash dizisine dördüncü sezonda Ralph Dibny karakteriyle dahil olan aktör Hartley Sawyer yeni sezon için ana oyuncu kadrosuna ismini yazdırdı.


17 Haziran 2018 - 17:30
Gündem

The Flash'ın yeni sezonunda Hartley Sawyer'ı daha fazla göreceğiz!

THE FLASH 5. SEZONDA DAHA FAZLA RALPH DIBNY!

Dizinin geride bıraktığımız dördüncü sezonunda Flash takımının yeni üyesi Ralph Dibny / Elongated Man karakteriyle tekrar eden bir rolle izlediğimiz aktör beşinci sezon için kadrolu oyuncu statüsüne yükseldi.

Geçtiğimiz sezonun dördüncü bölümü "Elongated Journey Into Night"ta Joe West ve Barry Allen'ın kendisini ziyaret etmeleriyle hikayeye dahil olan eski yozlaşmış polis Ralph Dibny'nin her bir hücre duvarı kara maddenin etki etmesi nedeniyle esneklik kazanmıştı.

Dizinin yürütücü yapımcısı Todd Helbing geçtiğimiz ay içinde yaptığı açıklamada "Ralph'in güçleri benzersiz. Çizgi romanlarda Ralph Dibny ile henüz yapmadığımız daha çok şey var" ifadelerini kullanarak karakterin hikaye içinde gelişimi açısından önlerinde daha çok yol olduğunu ortaya koymuştu.

33 yaşındaki Sawyer, The Flash'a katılmadan önce GCB, Glory Daze, The Young and the Restless ve Go90'ın Miss 2059 dizilerinde boy göstermişti.

Berlanti Productions ve Warner Bros. Television. ortak yapımcılığında hazırlanan The Flash'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Greg Berlanti, showrunner Todd Helbing ve Sarah Schechter gibi isimler yer alıyor.

Beşinci sezon onayı alması sonucunda 100 bölümü devirmesi garantilenen The Flash'ın yeni sezon bölümleri önümüzdeki sonbahar döneminde The CW ekranlarına gelmeye başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin