Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın partneri kim olacak? Esra Bilgiç de aday...

Yeni sezonun iddialı projelerinden Ramo'nun hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
03 Eylül 2019 - 16:06
Yeni Bölüm

BKM tarafından Show TV ekranları için hazırlanan ve başroldeki Ramo karakterini, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını başarıyla sunan oyuncu Murat Yıldırım'ın canlandıracağı Ramo dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/03/murat-yildirim.png

Daha önce birbirinden başarılı karakterlere hayat veren ve şimdi de sürpriz bir karakter ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Murat Yıldırım'ın dizideki partnerinin kim olacağı ise büyük merak uyandırdı. 

Dizide, daha önce Söz dizisinde rol alan ve hayran kitlesini artıran Görkem Sevindik ile en son Elimi Bırakma dizisinde rol alan Cemre Baysel'in isimleri kesinleşirken, oyuncu kadrosu sır gibi saklanmaya devam ediyor. Dizinin türüne ilişkin de herhangi bir açıklama yapılmıyor ancak sektöre yakın olan insanlar Çukur dizisi tadında bir yapımın yaklaştığına işaret ediyorlar.

Murat Yıldırım'ın dizideki partneri kim olacak?

19-09/03/yku-karayel-esra-bilgic.jpg

Ramo dizisinde Yıldırım ile başrolü paylaşacak olan kadın oyuncu henüz belirlenmedi ancak adı geçen oyuncular dikkat çekmeye yetti. TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterini canlandırarak binlerce hatta milyonlarca hayran kazanan Esra Bilgiç, bu dizi için teklif alan isimler arasında öne çıkıyor. 

Dizide başrol teklifi alan oyunculardan bir diğeri de başarılı ve güzel oyuncu Öykü Karayel oldu. Hazırlıkları devam eden dizinin başrol çalışmaları da son hız sürüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin