Çağlar Çorumlu ve Aylin Kontente Güldür Güldür'e geri dönüyor!

Ekranların kahkaha tufanı estiren programı bomba gibi dönüyor.

Merve Mutlu
03 Eylül 2019 - 17:03
Yeni Bölüm

Bünyesinde bir araya getirdiği birbirinden başarılı oyuncularla, televizyon ekranlarında kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür Show programı yeni sezonda da ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. 

19-09/03/gulduruu.png

Ekranların en beğenilen eğlence programları arasında yer alan Güldür Güldür Show, sezon finali yapmasının ardından merak ve heyecanla beklenmeye başlamıştı. Sonunda iyi haber geldi. Güldür Güldür Show çok yakında ekranlara geri dönüyor. Hem de ekipten ayrılarak programın takipçilerini üzen 2 oyuncusu ve yeni bir isim ile..  

19-09/03/aylin.png

Ekipten ayrılarak Jet Sosyete dizisinde rol almaya başlayan Çağlar Çorumlu ve bebeği olduktan sonra programa ara vermek isteyen Aylin Kontente, verdikleri aranın ardından ekibe geri döndüler. Sevilen iki ismin yeniden kadroya adını yazdırması büyük heyecan yaratırken, İrem Kahyaoğlu da programın yeni oyuncusu oldu. 

19-09/03/irem.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin