Ramo'dan ayrılan Görkem Sevindik'in yeni dizisi belli oldu!

Sevilen oyuncudan yeni dizi müjdesi geldi.

Merve Mutlu
18 Eylül 2020 - 15:22
Gündem

Başrolde Murat Yıldırım'ın Ramo karakteri ile yer aldığı Ramo dizisinde Boz karakterini canlandıran başarılı ve sevilen oyuncu Görkem Sevindik, yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sevindik'in yeni dizisi belli oldu.

20-09/18/sevindikkk.png

Oyunculuk kariyeri boyunca Kurtlar Vadisi Pusu, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Söz dizilerinde başarıyla rol alan yakışıklı oyuncu Görkem Sevindik, 10. Ev şirketinin imzasıyla hazırlıklarına başlanan ve Meriç Demiray'ın kaleme aldığı, Osman Kaya'nın yöneteceği Kırmızı Kamyon adlı itfaiye dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Görkem Sevindik kimdir?

20-09/18/gorkem-sevindik-1600432322.jpg

17 Ekim 1990 doğumlu olan isim, sinema ve tiyatroculuk için içerisinde inanılmaz bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbulun yolunu tuttu ve burada çabalamaya uğraşmaya başladı. Ardından Görkem Sevindik msm ye katıldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almaya başladı.Kendisini yavaş yavaş geliştirmeye başlayan Görkem Sevindik takip eden yıllarda Uğur Uludağın tiyatro ekibine katıldı buradada çalışmalarına ve egitimine devam ederek kendisini geliştirmeyi sürdürdü. Bu tiyatro ekibinde küçük rollerde kendini gösterme şansını bulan Görkem Sevindik ilerleyen zamanlarda kendisini kanıtlamak adına Best Model yarışmasına katıldı fakat burada çok büyük bir başarı elde edemeyen Görkem Sevindik tekrar ideallerinin peşinde koşmaya devam ederek tiyatro ve sinema oyuncusu olmak için çabaladı. Daha sonra Pana Film Akademi’nin açıldıgını duydu ve hemen buraya kayıt oldu. Burada Kurtlar Vadisinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ile tanıştı ve Raci Şaşmaz onu çakırın oğlu pusata ve çakıra çok benzedigi için bu rolde oynaması için bir teklif sundu. Ardından Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde boy göstermeyebaşladı. Bu rol sayesinde kendisini kanıtlama fırsatı eline geçen görkem bufırsatları iyi degerlendirdi ve değerlendirmeye de devam ediyor.Görkem kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi edindi ve yüzlerce binlerce insanı peşinden sürükler hale geldi. Kurtlar Vadisinde Süleyman Çakır’ın
Oğlu Pusat Çakır karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin