Ramo'dan ayrılan İlhan Şen Seni Çok Bekledim dizisinde!

Oyuncu İlhan Şen yeni dizinin kadrosunda.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 09:53
Gündem

BKM imzası ile hazırlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinin kadrosundaki sürpriz ayrılıklar başka bir dizinin kadrosuna transferle kesinleşti. Dizinin sevilen isimlerinden birinin yeni dizisi belli oldu.

20-07/13/ilhan-sen.jpg

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve hikayesi ile de ekranların fenomen yapımları arasına girmeyi başaran Ramo dizisi Adana'da çekiliyordu. Koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilerek sezon finaline giden dizinin yeni sezon çekimleri İstanbul'a taşındı. Dizideki değişiklikler bununla da sınırlı kalmadı. Hikâyesi değişen diziden Görkem Sevindik, Cemre Baysel ve İlhan Şen ayrıldı. Oyuncu İlhan Şen'in yeni sezon için hazırlanan ve başrolünde Özcan Deniz'in yer alacağı Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosuna dahil olduğu konuşuluyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin