The Moodys 2. sezon geliyor! Yeni sezon hikayesi çok farklı olacak!

Moody ailesini sırada neler bekliyor? Fox kanalı komedisi The Moodys 2. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları...

Moody ailesi geri dönüyor!

THE MOODYS 2. SEZON ONAYINI ALDI!

Denis Leary (Rescue Me) ve Elizabeth Perkins'li (Weeds) Fox komedisi "The Moodys" 2. sezonuyla geri dönecek! Yayıncı kanal diziye resmi yeni sezon onayını verdi.

Avustralya yapımı A Moody Christmas dizisinden uyarlanan yapımın altı bölümden oluşan ilk sezonu geride bıraktığımız Noel tatili döneminde yayınlanmıştı.

THE MOODYS 2. SEZON İLE İLGİLİ İLK DETAYLAR!

İkinci sezonun ilk sezona kıyasla çok daha kapsamlı olacağını dizi hayranlarına müjdeleyebiliriz. 2020-21 yayın sezonu için hazırlanan ikinci sezonun 13 bölüme kadar uzayabileceği belirtiliyor. Ancak henüz bununla ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil.

20-07/12/the-moodys-yeni-sezon-onayi.jpg

Bununda yanında yeni sezonun hikayesi tatil temalı olmayacak ve Moody ailesinin farklı dönemlerdeki ve günlük rutin yaşam akışlarındaki serüvenlerine eşlik edeceğiz.

Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Moodys ile tatilleri sadece Fox'un yapabileceği şekilde cesur ve sıra dışı bir şekilde yansıttık. Yaptığımız işin sonucuna bakıldığında çok özel bir dizi, bir aile ve kanaldaki herkesin aşık olduğu bir iş ortaya çıktı. Bob Fisher, Rob Greenberg ve Tad Quill, Noel'in histeriklerini keskin bir alaycılık ve Denis Leary, Elizabeth Perkins ve kadronun geri kalan diğer mükemmel oyuncuları tarafından hayata geçirilen aile birlikteliğinin gerçek anlarıyla mükemmel bir şekilde yakaladı. Eric & Kim Tannenbaum ve CBS Television Studios ilk sezonda bizler için harika iş ortakları oldular. Ve basitçe söylemek gerekirse; The Moodys'in gelecekteki maceralarını dört gözle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"THE MOODYS" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Bob Fisher, Rob Greenberg ve Tad Quill üçlüsünce senaryosu kaleme alınan The Moodys'in hikayesi; birbirine sıkı sıkıya bağlı ancak bir derece işlevsiz bir aile olan Moody ailesinin serüvenlerine odaklanıyor.

20-07/12/the-moodys.jpg

Yapımın oyuncu kadrosu Denis Leary (Sean Moody Sr.), Elizabeth Perkins (Ann Moody), François Arnaud (Dan Moody), Chelsea Frei (Bridget Moody), Jay Baruchel (Sean Moody Jr.), María Gabriela de Faría (Cora), Josh Segarra (Marco), Kevin Bigley (Monty) oluşuyor.

CBS Television Studios ve Fox Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Moodys'in yürütücü yapımcı kadrosunda Fisher, Greenberg ve Quill'e Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Trent O'Donnell, Phil Lloyd, Jason Burrows, Denis Leary ve Elizabeth Perkins eşlik ediyorlar.

"The Moodys" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin