Reaksiyon'da ihanet şoku!

Reaksiyon'da ihanet şoku!

resim yok
13 Ekim 2014 - 10:24
Yeni Bölüm

Reaksiyon dizisi Star TV ekranlarında yine heyecan fırtınası yaratacak!

Reaksiyon'un yeni bölümünde ihanet şoku yaşanacak!


Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı Star TV'nin iddialı dizisi Reaksiyon 4. bölümüyle 13 Ekim Pazartesi akşamı Star TV'de...

 

HAİN ORTAYA ÇIKIYOR

Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır. Oğuz'un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz'un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar'ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan, Gürkan'ın yardımıyla Serdar'a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar'ı izbe bir mekanda sorgular.

 

SERDAR'IN İTİRAFO OĞUZ'UN SONU MU?

İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Oğuz karakterinin, kader birliği yaptığı, kardeşi bildiği Serdar'ı sorguladığı ve bu sorgu sırasında geçmişe döndüğü flashback sahneleri ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak.

 

ZEYNEP İÇİN İNTİKAM VAKTİ Mİ?

Doktor Zeynep, zamanında kendisine Oğuz'un ölüm haberini verecek kadar yakını olan Serdar'ın hain olduğunu öğrenmesiyle birlikte, onu kendi kucağında ölümle pençeleşirken bulacaktır. İntikam mı alacak yoksa onu tedavi mi edecektir? Zeynep bir türlü peşini bırakmayan kaderiyle yeniden karşılaşacaktır.[reklam]

AKSİYONUN DOZU ARTIYOR!

İlk üç bölümüyle Pazartesi günlerinin adından en çok söz ettiren dizisi haline gelen 'Reaksiyon', heyecan dozu yüksek bir bölümle ekranda olacak. Yeni bölümde heyecan ve aksiyonun dozu artıyor… Uçağın düşmesinin, müsteşar suikastinin arkasında bir hain olduğunu anlamak hiç de zaman almayacaktır…

Oğuz'un ağbisi haklı çıkmış, bulaştıkları bela Oğuz'un ailesinin hayatlarına kast etmiştir. Oğuz, ölümle pençeleşen anne ve babasının şokunu yaşarken kardeşi zannettiği Serdar'ın ihaneti ile sarsılmıştır. Oğuz ve Tekin ellerindeki koddan, Gürkan’ın yardımıyla Serdar’a ulaşmış ve ihanetin nedenini öğrenebilmek için Serdar'ı izbe bir mekanda sorgular. Reaksiyon etkileyici flashback geçişleri ve gerçekçi işkence sahneleri ile yine, yeni bir gündem yaratmaya hazırlanıyor. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Oğuz karakterinin, kader birliği yaptığı, kardeşi bildiği Serdar'ı sorguladığı  ve bu sorgu sırasında geçmişe döndüğü flashback sahneleri ekran başındakilere duygusal anlar yaşatacak.

 

Ekranların yeni fenomeni Reaksiyon yeni bölümü ile 13 Ekim Pazartesi saat:20.30'da Star TV ekranlarında...

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI (Tıkla-izle)

 

'REAKSİYON'DA BEHZAT Ç. GÖNDERMESİ! TIKLA-İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin