Reverie dizisi ne zaman başlıyor?

NBC kanalının bilim-kurgu/gerilim türündeki yeni dizisi Reverie'nin başlangıç tarihi sonunda duyuruldu.

Volkan Küçükel
10 Nisan 2018 - 00:00
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC, ne zaman başlayacağı uzun süredir muallakta olan bilim-kurgu/gerilim türündeki yeni dizisi "Reverie" için tarihi verdi!

REVERIE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sarah Shahi ve Dennis Haysbert ikilisini başrollerine koyan dizi, 30 Mayıs Çarşamba akşamı American Ninja Warrior'ın ardından prömiyerini gerçekleştirecek.

18-04/10/reverie-dizisi.jpg

"REVERIE" DİZİSİNİN KONUSU

Extant'ın yaratıcısı Mickey Fisher'ın senaryosunu kaleme aldığı Reverie'nin hikayesi; akıl almaz bir kişisel trajedinin ardından üniversite profesörü olan eski bir rehine arabulucusu ve insan davranışları uzmanı Mara Kint (Shahi) karakteri üzerine odaklanıyor.

Mara, eski patronu Charlie Ventana (Haysbert) tarafından kişilerin rüyalarını ve en çılgın hayallerini tam anlamıyla yaşayabilecekleri son derece gelişmiş bir sanal gerçeklik programında kendilerini kaybeden sıradan insanları kurtarmak için göreve getirildiğinde başkalarını kurtarmanın aynı zamanda kendisini de kurtarmanın bir yolu olduğunun farkına varacaktır.

18-04/10/reverie-nbc-1523314893.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sendhil Ramamurthy (Covert Affairs, Heroes), Jessica Lu (Awkward) ve Kathryn Morris (Cold Case) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

Reverie'nin yürütücü yapımcılığını Mickey Fisher ile birlikte Extant'tan çalışma arkadaşları Brooklyn Weaver, Amblin TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey üstleniyor. Tom Szentgyorgyi danışman yapımcı olarak ekibe destek veriyor.

Universal Television ve Amblin Television ortak yapımcılığında hazırlanan Reverie'nin pilot bölümünü Jaume Collet-Serra yönetti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin