Bizim Hikaye çocuk oyuncu Ayşe kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Bizim Hikaye yeni bölümünü yeni bir oyuncu ile karşılıyor. Ayşe (Beren Gökyıldız) kimdir?

Nurşah
10 Nisan 2018 - 12:00
Kültür Sanat

Perşembe akşamlarının reyting birincisi Bizim Hikaye dizisine yeni bölümle birlikte bir karakter dahil oluyor. Daha önce Anne dizisi ile tanıdığımız Bizim Hikaye Ayşe (Beren Gökyıldız) kimdir? Kaç yaşındadır?

18-04/10/bizim-hikaye-ayse.jpg

Bizim Hikaye Ayşe kim?

Bizim Hikaye dizisine 29. bölüm ile birlikte katılacak olan Ayşe karakteri, Minibol'ların okuluna yeni katılan bir öğrenci olacak. Aynı zamanda küçük Fikret de gönlünü bu hanımefendiye kaptıracak gibi gönürüyor.

Bizim Hikaye Ayşe karakteri daha önceden de aşina olduğumuz ve sevdiğimiz çocuk oyuncu Beren Gökyıldız tarafından canlandırılacak...

18-04/10/beren-gokyildiz-kimdir.jpg

Beren Gökyıldız kimdir?

2009 doğumlu olan minik oyuncu 9 yaşındadır. Eğitimine devam etmekte olan Beren Gökyıldız'ı ilk olarak 2014 senesinde yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde ekranlarda gördük... İlerleyen senelerde izlenme rekorları kıran ve her bölümü ile kendinden bahsettiren Anne dizisinde Cansu Dere ve Vahide Perçin ile birlikte başrolde oynadı. Başarılı bir oyunculuk sergileyen küçük oyuncu, izleyicileri her bölümde giderek kendisine bağladı.

Beren Gökyıldız son olarak Bizim Hikaye dizisinde Ayşe karakterini ile ekranlarda olacak.

Bizim Hikaye 29. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin