Show Tv ekranlarında gösterime giren Fi dizisinin yayın günü değişti!

Geçtiğimiz sezon internet diziciliğinde büyük bir çığır açan ve uzun bir süre gündemden düşmeyen Fi şimdi de televizyon ekranlarında! Show Tv dizinin yayın gününde bir değişiklik yaptı. Fi hangi gün yayınlanacak?

Nurşah
10 Nisan 2018 - 15:15
Yeni Bölüm

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür gibi başarılı oyuncuların başrolünde oynadığı Azra Kohen'in kitabından uyarlanan Fi dizisi geçtiğimiz sene internet üzerinden izleyicilerine ulaşmıştı. Şimdi de Show Tv ekranlarında televizyon dizisi takipçilerine yönelen dizinin yayın günü değişti! Fi yeni yayın günü ne zaman?

18-04/10/fi-yayin-gunu-degisti.jpg

Fi yeni yayın günü

Show Tv ekranlarında perşembe günleri yayınlanan dizi kanalın aldığı bir kanalla farklı bir günde gösterilecek... Fi dizisinin yeni yayın günü ise cuma günü olarak izleyicilere duyuruldu. Dönemin efsane dizisi bundan sonra haftanın son iş gününde saat 22.30'da ekranlarda olacak!

Konusu

Fi, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesidir. Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Fi 6. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin