Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu 2. sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Chris Nee imzalı animasyon dizisi "Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu" 2. sezon bölümleriyle Netflix'te! Yeni sezon fragmanı, konusu ve tüm detayları...

Yepyeni bir Ridley Jones sezonuna hazır mısınız?

Tembel hayvanları kurtarmak mı? Ridley, Gözler Ekibi'nin yardımıyla kendi pusulasını almak için gerekenlere sahip mi? Peki, Ridley kendi pusulasını almak için yolculuğa çıkmaya hazır mı?

RIDLEY JONES 2. SEZON BAŞLADI!

Chris Nee (Doc McStuffins) imzalı animasyon dizisi "Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

02 Kasım 2021 Salı tarihinden itibaren izlenebilen sezonun konusuna bakacak olursak;

Meraklı çocuk Ridley ve arkadaşlarının, Doğal Tarih Müzesi'nin hazinelerini korumasını ve sihirli sırrını saklamasını konu edinen dizinin 2. sezonunda; yeni arkadaşlar edinip daha riskli görevler üstlenen cesur çocuk Ridley ve gözü pek ekibi için müze sihri devam ederken Ridley, Pusula Göz'ünü bulmaya çalışır.

21-11/03/ridley-jones-foto.jpeg

RIDLEY JONES: MÜZENİN KORUYUCUSU 2. SEZON BÖLÜMLERİ

13 Temmuz 2021'de yayınlanan ilk sezonu 6 bölümden oluşan Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu'nun yeni sezonu 5 bölümden oluşuyor.

İlk sezon gibi 28'er dakika süreli bölümler "Bizon Balosu / Dostum, Yumurtamız Nerede?", "Kuzey Işıkları / Yavaş ve Evsiz", "Anne Jones'un Damgası / Fred İş Başında", "Fırtınanın Pusula Gözü" ve "Öncüler / Köstebekler Kazanacak" şeklinde sıralanıyor.

Yapımın seslendirme kadrosunda Iara Nemirovsky (Ridley Jones), Laraine Newman, David Errigo Jr, Tyler Shamy, Ezra Menas, Ashlyn Madden, Sutton Foster gibi isimler bulunuyor.

21-11/03/ridley-jones-izle-dizi.jpeg

Chris Nee'nin yazar ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yazar ekibindeki diğer isimler ise şöyle: Lisa Kettle, Kent Redeker, Mia Resella, Jeffrey King, Gabrielle Meyer.

"Ridley Jones: Müzenin Koruyucusu" (Netflix) 2. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin