Masumlar Apartmanı 46.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Masumlar Apartmanı 46.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Gülben'in yapacağı itiraflar gündem olacak gibi duruyor? Peki neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 46.bölüm fragmanı da sonunda yayına açıldı. Kısa süre önce yayınlanan fragmanla beraber Gülben’e bundan sonra neler olacağı konusunda bazı bilgiler veriliyor. Şu an için en çok merak edilen de zaten Gülben’in neler yapacağı. Öyle ki Gülben en son bölümde Kırmızı Oda’ya konuk olmuş ve doktor hanımdan destek almaya başlamıştı.

Yeni bölümde de bu konuda Gülben’in devam kararı aldığını görüyoruz. Yani Gülben tedavi olmaya devam edecek. Yine tedaviye gittiğini görüyoruz. Ama bu kez Gülben önemli bir itirafta da bulunuyor.

Masumlar Apartmanı 46.Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?

Fragmanın ilk başında Gülben’in Esat ile sarıldığını görüyoruz. Artık tam olarak neden mutlu olduklarını bilemiyorum ama görünen o ki Gülben’in tedavisi istendiği gibi ilerliyor. Tabii ki bana soracak olursanız Gülben’in daha çok yolu var gibi gözüküyor.

Artık tedaviye kaç bölüm daha devam edeceğini kesin olarak bilemiyoruz. Bunun için yeni bölümleri bekleyip görmek en iyisi olacak. Masumlar Apartmanı 46.Bölüm Fragmanı içerisinde asıl dikkat çeken kısım ise Gülben’in doktor hanıma yapmış olduğu itiraf oldu.

Yeni bölüme de bunun damga vurmasını bekliyoruz. İtirafta Gülben, Naci ile ablası Safiye’nin uzaklaşmasının nedeninin kendisi olduğunu söylüyor. Herkes Han’ın yırttığı mektuplar nedeniyle Safiye ile Naci’nin birbirlerinden haber alamadıklarını ve bunun için yıllarca uzak kaldıklarını düşünüyordu.

Fakat Gülben ilk defa böyle bir itirafta bulunacak ve aslında durumun tam olarak kendisinden kaynaklı olarak yaşandığını açıklayacak. Gülben’in bu açıklamaları diziye damga vuracak eminiz.

Dizide neleri değiştireceği konusunda ise yine yeni bölümleri beklemek lazım. Tabii ki bu durumdan Safiye’nin haberinin olup olmayacağını da şu an bilmek pek mümkün değil. 46.bölüm yine ses getirecek kesin olan kısım o. Dizide olaylar bitmek bilmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin