Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Bu Hafta Yok mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8.bölüm yayınlanacak mı? Dizinin 8.bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yeni bölüm için verilen kararın detayları.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, giderek tempoyu arttırmaya devam ediyor. Barbaros kardeşlerin hikayesini anlatan dizi, iddialı yaptığı başlangıcını vites yükselterek daha da öne çıkarmaya başladı. Dizinin yeni bölümleri yayınlandıkça beklentilerin de biraz daha artış gösterdiğini görüyoruz. Fakat bu yüksek tempo içerisinde dizinin bu hafta sevenlerini üzdüğünü de eklemek lazım. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bu hafta yok mu soruları gelmeye başladı.

Bunun nedeni yayınlanan son fragmanda dizinin 8.bölümü için gösterilen yayın tarihinin değişmiş olması. Peki işin perde arkasında ne var? Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8.Bölüm Bu Hafta Yok

Dizinin yeni bölümlerine bir haftalık bir ara verildiğini göreceğiz. İlk yayınlanan fragmanda tarih 4 Kasım olsa da yeni fragmanda bu durum değişmiş oldu. Yeni fragmana göre bakacak olursak dizinin yayın tarihi 11 Kasım olacak.

8.bölüm 11 Kasım’da ekranlardaki yerini alacak. Herhangi bir gün değişikliği gibi bir durum söz konusu değil. Gün değişikliği olmadığı gibi saat değişikliği gibi bir durum da yok. Yine dizi Perşembe günleri ekrana gelmeye devam edecek. Sadece yeni bölüm için bir hafta kadar bir ara verilmiş gibi gözüküyor.

Bunun nedeninin ne olduğu konusunda ise bilgimiz yok. Dizinin hayranlarını üzecek gelişmenin dışında bir haber daha verelim. Bu kez vereceğimiz haber iyi bir haber olacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 8.bölüm bu hafta ekranlara gelmeyecek ama dizinin özel bir bölümü ekranlara gelecek. Eski bölümlerden hazırlanan özel bölüm ekranlarda olacak. Diziyi kaçırmış olanlar ya da yeniden izlemek isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni bölümün fragmanını da haberimize ekliyoruz. Yeni bölüm tarihini buradan da görebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin