Üç Kuruş 1.Bölüm Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Başladı?

Üç Kuruş 1.Bölüm reytingleri belli oldu. Üç Kuruş reyting listelerinde nasıl bir yer elde etti. Dizinin ilk bölüm performansı ve yarıştığı diğer dizilerin durumu.

Reytinglerin rekortmen dizisi olan Çukur’un sona ermesi çok ses getirmişti. 4 sezonun ardından final yapan dizi, dizi tarihinin tozlu rafları arasındaki yerini alırken yerine gelen dizi de hemen öne çıkmıştı. Yeni dizinin adı ise Üç Kuruş olarak açıklanmıştı. Geldi geliyor derken dizinin ilk bölümü de hafta başında yayınlandı. Peki Üç Kuruş 1.Bölüm reytingleri nasıl geldi?

Dizinin Çukur kadar izlenip izlenmeyeceğini gösteren reytingler artık karşımızda diyebiliriz. O zaman gelin dizinin kaçıncı sırada yer aldığını değerlendirelim.

Üç Kuruş Reytingleri Nasıl?

Dizinin ilk bölümünde henüz olayları yeni yeni görmeye başladık. Zaten diziyi tanıdığımız ilk bölüm oldu. Bu nedenle ilerleyen bölümlerde dizinin reytinglerinin biraz daha yükselmesini bekliyoruz. Tempo arttıkça, reytinglerde de yükselme olacaktır.

Geçelim şimdi Üç Kuruş 1.bölüm reytinglerine. Dizinin AB ilk 10 listesi içerisinde bakıldığı zaman yeri, 4.sıra olarak gözüküyor. Yasak Elma, AB listesinde yine bekleneni yapmış ve 1.sırada yer almış. Pazartesi gününün en iddialı dizilerinden biri zaten Yasak Elma.

Dizinin her bölümde yüksek reyting oranlarına ulaştığını biliyoruz. Bu hafta için de durum da çok değişiklik yaşanmamış gibi gözüküyor.

AB değil de Total sıralamasına baktığımız zaman ise yine birinci sırada Yasak Elma dizisini görüyoruz. Ama Total listesinde 2.sırada Üç Kuruş yer alıyor. Bu da demek oluyor ki dizi ilk bölümden isteneni yavaş yavaş vermeye başlamış durumda.

Son olarak ABC listesine bakmak gerekiyor. Buraya da baktığımız zaman yine Yasak Elma’nın liderliği aldığını anlıyoruz. Üç Kuruş ise bu listede 3.sırada yer almış durumda.

Üç Kuruş reytingleri için durum bu. Dediğimiz gibi ilk bölüm için reyting sonuçları oldukça iyi gözüküyor. Özellikle Total sıralamasında dizinin yeri şu an için oldukça iyi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin