Üç Kuruş 2.Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Üç Kuruş 2.Bölüm ön izlemesi yayına açıldı. Yeni bölüm ön izlemesinde Kartal ile Efe arasındaki konuşmaları görüyoruz. Peki yeni bölümde neler olacak?

Üç Kuruş, dizi dünyasına istenen hızda giriş yapmayı başardı. Dizinin konusu zaten iddialı deniyordu. Bunun yanında açıklanan oyuncu kadrosunun da oldukça başarılı olduğunu görmüştük. Yani zaten beklentimiz yüksekti. Diziden beklentimizi karşılayan bir ilk bölüm yayınlandı. Şimdi ise sıra 2.bölümde. Tempo artarak devam edecek mi bu sorunun cevabını da artıyoruz. Üç Kuruş 2.Bölüm Ön İzlemesi bize bu sorunun cevabı konusunda fikir vermeye yetiyor.

Dizinin ikinci bölümünde neler yaşanacak aslında az çok tahmin etmek mümkün. Peki neler olacak?

Üç Kuruş 2.Bölüm Ön İzleme ve Olacaklar

Dizinin ikinci bölümünde Efe ile Kartal arasındaki konuşmayı göreceğiz. Kartal, Efe ile anlaşamayacaklarını söylese de aslında ikili beraber hareket etmek zorunda kalacak.

İlk bölümden katilin Kartal’ı yaralaması ve Halit’i öldürmesi ikiliyi bir araya getirmiş durumda. Bir yandan Kartal, katilin bulunmasını istiyor bir yandan da Efe katilin bulunmasını istiyor.

İkili bu konuda beraber çalışması ise kaçınılmaz olacak. İlk başlarda beraber çalışma konusunda sıkıntı çekecekler gibi duruyor olsalar da sonrasında anlaşacaklarını düşünüyorum.

Katilin bulunması noktasında ise şimdilik bir gizem var. Yayınlanan ilk bölümde katilin Kartal’ı tanıdıktan sonra öldürmek istemediğini gördük. Ayrıca bölüm sonunda da elinde yer alan işaretin aynısının Kartal’ın elinde de yer aldığı gözüktü.

Üç Kuruş 2.Bölüm Ön İzlemesi içerisinde bu konuda bir bilgi yok ama ikinci bölümde artık yavaş yavaş işlerin karışmaya başlayacağı kesin. Kartal ve Efe, katilin peşinden koşarken, hangi gizemlerin açığa çıkacağı da yine merak konusu.

Başta söylediğim gibi ilk bölümde sadece diziyi tanımış olduk. Yavaş yavaş hızın arttığını da yeni bölümlerde görmeye başlayacağız. Gelişmeleri paylaşmaya devam ederiz. Dizide neler yaşanıyor göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin