Masumlar Apartmanı’na Dev Transfer! Aslıhan Gürbüz Kimi Canlandıracak?

Masumlar Apartmanı’na beklenen isim dahil oldu. Dizinin yeni bölümlerinde Aslıhan Gürbüz de dizide yer alacak. Ünlü oyuncunun dizide nasıl bir rol üstleneceği belli oldu mu?

Masumlar Apartmanı’nın yeni sezonunun ilk bölümünden itibaren gündemde olan bir konu vardı. İnci artık diziden ayrılmıştı ve dizide yer almıyordu. İnci’nin diziden ayrılmasından sonra Han karakterinin yanına yeni bir ismin daha gelmesi bekleniyordu. Aslında Rüya karakteri diziye dahil olmuştu ama bir ismin daha gelmesini bekliyorduk. O da Han’ın eski nişanlısı Ceylan karakteriydi.

İşte Ceylan karakterinin kim olacağı konusunda da detaylar belli oldu. Diziye dev bir transfer yapıldığı açıklandı. OGM Pictures tarafından yapılan paylaşımla beraber yeni karakteri kimin canlandıracağını kesin olarak görmüş olduk.

Aslıhan Gürbüz, Ceylan Karakterini Canlandıracak

Diziye yeni dahil olacak olan isim Aslıhan Gürbüz olacak. Ünlü oyuncu Ceylan karakterine yani Han’ın eski nişanlarına hayat vermiş olacak. Zaten Aslıhan Gürbüz’ün aynı yapımla daha önce de çalıştığını biliyoruz.

Kırmızı Oda dizisinde yer almıştı ve anlattığı karakterle beraber dizi dünyasında bir hayli uzun süre gündemde kalmıştı. Açıkçası anlattığı karakter bir yana, Kırmızı Oda dizisinde ünlü oyuncunun, oyunculuk başarısı da bir hayli yüksek bulunmuştu.

Şimdi de usta ismi Masumlar Apartmanı’nda görme zamanı geldi. Açıkçası Ceylan karakteri dizi için de çok kritik bir karakter olacak. Bir yandan Han’ın durumu bir yandan da Rüya’nın ona olan ilgisini etkileyecek olan karakter Ceylan karakteri olacak.

21-11/04/aslihan-gurbuz.jpg

Han, İnci’den sonra tekrar Ceylan ile bir şeyler yaşar mı ya da senaryo ne şekilde ilerler kesin olarak bilemiyoruz. İnci’nin ölümü zaten dizideki dengeleri bir miktar değiştirmişti. Şimdi aslında hikayede eski ama dizide yeni karakterin tekrar diziye dahil olması, yine dengelerin bir miktar değişmesine neden olacak.

Yeni bölümlerde Han ile Ceylan karşılaşmasının sonuçlarının neler olacağını çok net göreceğiz. Artık Aslıhan Gürbüz için duyuru yapıldıktan sonra, sürenin uzamayacağını ve çok yakında Ceylan’ın dizide gözükeceğini düşünüyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin