Netflix yapımı Dolandırıcılığın Efendileri'ni tanıyalım! Konusu, fragmanı

Sistemi soyabilecekken neden bir bankayı soyasın ki? "Dolandırıcılığın Efendileri (Lords of Scam)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı...

Sistemi soyabilecekken neden bir bankayı soyasın ki?

NETFLIX'TE DOLANDIRICILIĞIN EFENDİLERİ İLE TANIŞIN!

Sistemden yararlanan dolandırıcıların, birbirlerini yok etmeden önce milyonları cebe indirme yolculuğunun izini süren belgesel film "Dolandırıcılığın Efendileri (Lords of Scam)" Netflix'te yayınlandı.

04 Kasım 2021 Perşembe tarihinde yayınlanan ve orijinal ismi "Les rois de l'arnaque" olan yapım Fransa menşeli.

"DOLANDIRICILIĞIN EFENDİLERİ" KONUSU

Yazarlığını Olivier Bouchara'nın yaptığı 1 saat 45 dakika süreli Dolandırıcılığın Efendileri'nin konusuna bakacak olursak;

Bu belgeselde özetle; AB karbon kotası sisteminde hile yaparak milyonları cebe indirmeyi başarmalarının ardından birbirlerine düşman kesilen dolandırıcıların yükselişi ve çöküşü anlatılıyor.

Sürükleyici, ilgi çekici ve çılgın bir yapım olarak nitelendirilen Dolandırıcılığın Efendileri bu türü sevenler için iyi bir seçenek gibi duruyor. 

21-11/05/les-rois-de-larnaque-foto.png

Les rois de l'arnaque'nin yönetmen koltuğunda Guillaume Nicloux oturuyor.

Yapımın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

21-11/05/les-rois-de-larnaque-poster.jpg

"Les Rois de l’arnaque" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin