The Boys 3. sezonda Crimson Countess'a ilk bakış!

The Walking Dead yıldızı Laurie Holden'ın The Boys 3. sezonda hayat vereceği Crimson Countess'ın ilk fotoğrafı paylaşıldı! Yeni sezondan son gelişmeler...

Yakın bir zamanda uzantı dizisi de karşımıza çıkacak olan Amazon'un süper kahraman dizisi "The Boys"un 3. sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

İlk sezonu 26 Temmuz 2019'da, ikinci sezonu ise 04 Eylül-09 Ekim 2020 tarihleri arasında yayınlanan The Boys'un henüz başlangıç tarihi netleşmeyen yeni sezonunun oyuncu kadrosuna pek çok yeni ismin dahil olduğunu biliyoruz.

3. sezon kadrosuna katılan tanıdık simalardan birisi de Laurie Holden olmuştu. Geride bıraktığımız Temmuz ayı içinde kadroya katıldığı duyurulan oyuncu Crimson Countess karakteri ile izleyici karşına çıkacak.

THE BOYS'UN YENİ KARAKTERİ CRIMSON COUNTESS'A İLK BAKIŞ!

The Walking Dead'in unutulmaz karakterlerinden Andrea'ya hayat veren, ayrıca Silent Hill ve The Mist gibi yapımlarda da rol alan aktrisin dizideki görünümüne dair ilk kostümlü fotoğrafı da geçtiğimiz gün paylaşıldı.

21-11/06/the-boys-laurie-holden.png

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisince yaratılan çizgi roman serisinden Supernatural yaratıcısı/Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke tarafından ekrana uyarlanan The Boys'un yeni sezonunda Holden'ı tekrar eden bir rolde izleyeceğiz. Yani Crimson Countess karakterini sezon boyunca birden fazla bölümde görebileceğiz.

THE BOYS 3. SEZONUN YENİ OYUNCULARI

Sean Patrick Flanery, Miles Gaston Villaneuva, Nick Wechsler, Frances Turner (The Man In The High Castle), Jack Doolan (Marcella, The Green Green Grass) ve Kristin Booth (Orphan Black) gibi isimlerle birlikte Supernatural dizisiyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Jensen Ackles 'Soldier Boy" karakteriyle yeni sezonun yeni yüzleri olacak karşımıza çıkacaklar.

21-11/06/the-boys-crimson.jpeg

Sony Pictures Television, Amazon Studios, Point Grey Pictures, Kripke Enterprises & Original Film iş birliğiyle hazırlanan The Boys'un yürütücü yapımcı kadrosu showrunner Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Rebecca Sonnenshine, Ken Levin ve Jason Netter'den oluşuyor.

The Boys'un 3. sezon çekimlerinin geçtiğimiz haftalarda tamamlandığı duyurulmuştu. İzleyiciler merakla yeni sezon başlangıç tarihini bekliyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin