Hayalet Avcıları: Öteki Dünya için geri sayım başladı! Yeni klip kaçmaz!

Yeni Ghostbusters filmi "Ghostbusters: Afterlife (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya)" tanıtımlarında sahne bu kez Terror Dogs'un. Ghostbusters: Afterlife konusu, oyuncuları...

19 Kasım 2021'de vizyona girecek olan yeni Ghostbusters filmi "Ghostbusters: Afterlife (Hayalet Avcıları: Öteki Dünya)" için kısa tanıtım videoları paylaşılmaya devam ediyor.

Jason Reitman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film için paylaşılan son kısa klipte sahne bu kez orijinal filmden bildiğimiz The Terror Dogs'un.

Yayınlanan yeni klipte The Terror Dogs'tan birinin Paul Rudd'un karakterini kovaladığını görüyoruz. Bu kovalamacanın tam olarak nasıl sonuçlandığını görmek için ise filmin vizyon tarihini beklemek gerekecek!

"HAYALET AVCILARI: ÖTEKİ DÜNYA" KONUSU

Jason Reitman ve Gil Kenan ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı yeni Ghostbusters filminin konusuna bakacak olursak;

Bekar bir anne ve iki çocuğu küçük bir kasabaya vardıklarında, orijinal hayalet avcılarıyla olan bağlantılarını ve dedelerinin geride bıraktığı gizli mirası keşfetmeye başlarlar.

21-11/06/ghostbusters-afterlife-poster.jpeg

"GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE" OYUNCULARI! GEÇMİŞTEN SÜRPRİZLER!

Ghostbusters: Afterlife'ın oyuncu kadrosunda Carrie Coon (Callie), Finn Wolfhard (Trevor), Mckenna Grace (Phoebe) ve Paul Rudd (Chad Grooberson) gibi isimler yer alıyor.

Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver ve Annie Potts ise ikonik ve sevilen rollerini yeniden canlandırmak üzere orijinal klasiğin bu devam serisi için geri dönüyorlar.

21-11/06/ghostbusters-afterlife-foto.jpeg

Filmin vizyon tarihi, COVID-19 pandemisi nedeniyle tam dört kez ertelenmek durumunda kalmıştı.

"Ghostbusters: Afterlife" Klip:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin