League of Legends dizisi Arcane Netflix'te başladı! Yayın takvimi nasıl?

League of Legends animasyon dizisi "Arcane" Netflix platformunda yayınlanmaya başladı. Sezon kaç bölümden oluşacak? Yayın takvimi, konusu, fragmanı, kadrosu...

League of Legends'in yaratıcılarından bir Netflix animasyon dizisi! Karşınızda "Arcane"!

"Her efsanenin bir başlangıcı vardır" diyen ve savaşın eşiğindeki bir şehirde iki efsanevi şampiyonun doğuş hikâyesini anlatan League of Legends animasyon dizisi "Arcane" Netflix platformunda yayınlanmaya başladı.

ARCANE 1. SEZON BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

06 Kasım 2021 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen Arcane 1. sezon toplam 9 bölümden oluşuyor. Şimdilik ilk 3 bölümünün izlenebildiği sezonun yayın takvimi şu şekilde olacak:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Welcome to the Playground (Zıtlıklarla Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldin)" (43 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Some Mysteries Are Better Left Unsolved (Bazı Gizemler Gizli Kalmalı)" (41 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "The Base Violence Necessary for Change (Değişim için Şiddet Uygulamak)" (44 dakika)

13 Kasım 2021 tarihinde sezonun 4, 5 ve 6. bölümleri yayınlanırken; geri kalan son üç bölüm yani 7, 8, ve 9. bölümler ise 20 Kasım 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

21-11/07/arcane-foto1.jpeg

"ARCANE" KONUSU

Riot Games oyunu "League of Legends"dan uyarlanan dizinin konusuna bakacak olursak;

Yeni animasyon dizisi Arcane'nin hikayesi; Piltover adlı ütopik bir bölgede ve baskı gören yer altı şehri Zaun'da geçiyor. Piltover ve Zaun kentleri arasındaki sert çatışmanın ortasında iki kız kardeş, büyülü teknolojiler ve birbirine zıt inanışlar arasındaki savaşın karşı cephelerindedir.

Sezonun açılış bölümünde; öksüz kardeşler Vi ve Powder, gösterişli Piltover'da gerçekleştirilen bir soygunun ardından Zaun'un yer altındaki sokaklarında sorunlara yol açar.

League of Legends evreninde geçen ilk televizyon dizisi olma özelliğine sahip Arcane'nin seslendirme kadrosunda Hailee Steinfeld (Vi), Katie Leung (Caitlyn), Kevin Alejandro (Jayce), Jason Spisak (Silco), Ella Purnell (Powder/Jinx), Toks Olagundoye (Mel), JB Blanc (Vander), Harry Lloyd (Viktor) ve Mia Sinclair Jenness (Powder) gibi isimler yer alıyor.

21-11/07/arcane-foto2.jpeg

Riot Games'in, Fortiche Productions ortaklığıyla geliştirdiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Christian Linke, Marc Merill, Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu, Pascal Charrue, Ardnaud Delord, Jérôme Combe, Alex Yee, Melinda Wunsch Dilger, Ash Brannon'dan oluşuyor.

"Arcane" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin