Camdaki Kız 19.Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

Camdaki Kız 19. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Sedat ile Nalan arasındaki ipler iyice koptu gibi gözüküyor. Artık olaya Feride de dahil olacak gibi duruyor.

Camdaki Kız’da işler iyiden iyiye karıştı. Cana ile Sedat arasındaki durumu bir kez daha göre Rafet Bey, artık adım attı. Sedat’ın mirasından mahrum kalacağını açıklayan Rafet’in bu kararı sonrasında Sedat, hisselerini Cavit’e devretmişti. Sadece bununla da kalmamıştı. Bunun yanında Nalan’a da ayrılmak istediğini söylemişti. Camdaki Kız 19. Bölüm 2.fragmanı ile bundan sonra neler olacağını da görmek mümkün oldu.

Yeni bölüm fragmanına göre işler çok karışıyor. Nalan’ın çilesi ise devam edecek gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Neler göreceğiz? Gelin şimdi de bunlara bakalım.

Camdaki Kız 19. Bölüm 2.fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

İlk fragmanda Sedat’ın Nalan’a olanları anlattığını ve ayrılmak istediğini söylediğini gördük. Camdaki Kız 19. Bölüm 2.fragmanı kapsamında da Nalan’ın bu açıklamalardan sonra evi terk ettiği gözüküyor.

Rafet durumdan haberdar olsa da bir şey yapamıyor ve Nalan, evi terk ederek annesinin evine dönüyor. Bu sırada olan biteni dinleyen Feride ise duruma müdehale etmeye hazırlanıyor.

Duruma dahil olan Feride’nin Rafet ile konuşmaya gittiğini görüyoruz. Rafet’e kızının durumunu söyleyen ve Sedat’ın yaptıklarından duyduğu şikayeti dile getiren Feride, yeniden Nalan’a işkence etmeye başlıyor.

Nalan bir kere eve dönünde yeniden korse de ortaya çıkıyor. Rafet her ne kadar Sedat’ın Nalan’a geri döneceğini söylese de pek bu yönde gelişmeler olmadığını da belirtmek lazım. Şimdilik Nalan, annesinin evinde yaşamaya devam edecek gibi duruyor.

Bu arada Sedat’ın hisselerini kime sattığını öğrenmesi Rafet’i de bir hayli kızdıracak gibi duruyor. Bu hamleden sonra Rafet nasıl bir adım atacak belli değil. Yeni bölüm fragmanında henüz bunların gözükmediğini görüyoruz. Bundan sonra işlerin iyice karıştığı kesin.

Selen eve geri dönecek mi ya da Levent ile ilişkisi devam edecek mi bu da henüz belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin