Yalancı 8.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı! Dizide Neler Olacak?

Yalancı 8.Bölüm 2.Fragmanı da yayınlandı. Deniz'in artık uzaklaşmak istediğini görüyoruz. Canan hemşireye ne olacağı gözüküyor mu? İşte yeni bölüm fragmanı.

Yalancı 8.Bölüm 2.Fragmanı da yayınlandı. 7.bölüm itibariyle gün değişikliği yapmak zorunda kalan dizi, bundan sonra Salı günleri ekranlara gelmeye devam edecek. Dizinin Salı günleri yayınlanması nasıl bir etki yaratacak henüz belli değil ama bir yandan da 8.bölüm çoktan beklenmeye başladı. Yeni gelen fragmanda bu bölümde dizide işlerin biraz daha değişeceğini gösteriyor.

Özellikle Deniz’in kararı dizide çok konuşulacak gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Fragman nasıl ipuçları veriyor?

Yalancı 8.Bölüm 2.Fragmanı ve Olacak Olaylar

Deniz’in son mücadelesinde de istediğini alamaması sonrasında artık bulunduğu bölgeyi terk etmek istediğini görüyoruz. Okay’a buralardan gitmek istediğini belirten Deniz, yaşadıklarını kaldıramayacak ve artık uzaklaşmak isteyecek gibi gözüküyor.

Fragmanda asıl dikkat çeken ise Canan hemşire olacak gibi. Mehmet Emir’in kendisine neler yaptığını anlayan Canan, intihara kalkışacak gibi duruyor. Yalancı 8.Bölüm 2.Fragmanında da Canan’ın apar topar hastaneye kaldırıldığını da görüyoruz.

Ama durumu ne olacak bunun hakkında bir bilgimiz yok. Deniz bu olayın neresinde olacak onu da göremiyoruz. Fragmanda bu konuda da çok bir bilgi verilmiş değil. Geçen bölümde Mehmet Emir’in evine biri taş atmış ve camı kırmıştı. Bunu yapanın Canan hemşire olup olmadığının anlaşılıp anlaşılmayacağı da gözükmüyor.

Yeni bölümde Yasemin cephesinde de işler yine karışıyor gibi gözükmekte. Okay’ın ayrılık kararı almasının sonrasında Yasemin çocuklarından uzak kalmak zorunda kalmıştı. Fakat buna daha fazla dayanamıyor ve çocukları parka çıktığı zaman gidip çocuklarını alıyor gibi gözüküyor.

Okay ile Yasemin arasında neler yaşanacağı konusunda artık yeni bölümleri görmek lazım. Bundan böyle Salı günleri ekrana gelecek olan dizi için son yaşananlar bunlar. Yeni bir fragman gelirse yine ekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin