Ringer yaratıcıları NBC kanalı için ilgi çekici bir dizi hazırlıyor: Brain Trust

NBC kanalı önümüzdeki yayın sezonlarında yayınlanmak üzere "Brain Trust" isimli yeni dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başladı. Brain Trust konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından NBC gelecek döneme yönelik yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gündeme gelen son dizi projesi Ringer dizisinin arkasındaki isimlerin arkasında olduğu "Brain Trust" isimli dizi oldu.

NBC'DEN YENİ DİZİ YOLDA: BRAIN TRUST

Ringer yaratıcıları Eric C. Charmelo & Nicole Snyder, Neil Meron (Jesus Christ Superstar Live in Concert, Patsy & Loretta) ve Universal Television iş birliğiyle hazırlıkları süren yeni dizi projesinin konusuna bakacak olursak;

"BRAIN TRUST" KONUSU

Charmelo, Snyder ve Katie Lunskis (Midnight, Texas) üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı Brain Trust'ın hikayesi; zihninizi başka birinin bedenine yansıtsanız ne yapardınız? Ya da istediğiniz birinin hayatını yaşayabilseniz? sorularının cevabını arıyor. Brain Trust, bunu yapmak için en son teknolojiyi geliştiren bir grup genç lisans üstü öğrenciye odaklanıyor. Ancak yakında her şeyin bir neticesi olduğunu öğreneceklerdir, hayal edebileceklerinden daha karanlık...

Universal TV yapımcılığında hazırlanan projenin yürütücü yapımcı kadrosu Charmelo ve Snyder ile birlikte Meron, Lane Shefter Bishop (The Duff), Meron'un yapımcı ortağı Mark Nicholson ile Katie Lunskis'ten oluşuyor.

Sarah Michelle Gellar'n başrolünde yer aldığı CBS/The CW yapımı Ringer dizisinin yaratıcı/yürütücü yapımcılığını üstlenen Charmelo ve Snyder, The CW'nun uzun soluklu dizisi Supernatural'da yaratıcı/yürütücü yapımcılık görevinde de bulundular. İkili son olarak, NBC'nin iki sezon sonunda iptal ettiği Midnight, Texas'ta yürütücü yapımcı pozisyonunda görev almışlardı.

Brain Trust dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin