Riverdale ve Katy Keene dizilerinin ortak bölümü yayınlanacak!

Sevilen dizi Riverdale ve uzantısı Katy Keene'den ortak bölüm geliyor!

Nurşah
05 Ağustos 2019 - 17:35
Kültür Sanat

The CW'nin birbiri ile bağlantılı iki dizisi Riverdale ve Katy Keene ortak bölüm ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor! İşte geniş bir hayran kitlesine sahip olan bu iki dizinin hayranlarını sevindirecek gelişmenin detayları...

 19-08/05/riverdale-4-sezon.jpg

Riverdale ve Katy Keene'den ortak bölüm!

Sevilen dizi Riverdale 4. sezon için hazırlıklarını devam ettiriyor. Riverdale'in uzantısı olan Katy Keene ise henüz izleyici karşısına çıkmadı fakat 2020 senesinin sezon ortasında ekrana gelmesi planlanıyor..

Riverdale hayranlarının yeni sezon için heyecanlı bekleyişi sürerken The CW cephesinden gelen açıklama ise takipçilerin yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Ranini'de yer alan habere göre; Riverdale ve Katy Keene dizileri arasında crossover niteliği taşıyan bir bölümün de ekrana geleceği haberi büyük bir ilgiyle karşılandı. 

19-08/05/katy-keene-riverdale-ortak-bolum.jpg 

Buna ek olarak, yapımcılar tarafından yapılan açıklamalarda Katy Keene dizisinde Riverdale'den tanıdığımız simaların da görülebileceği belirtiliyor. Riverdale dizisinin merakla beklenen 4. sezonu 9 Ekim tarihinde izleyicisi ile olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin