Riverdale'den yeni fragman ve kareler yayınlandı!

Genç kitleye yönelik programlarıyla bilinen The CW'nun, Archie çizgi romanlarına dayalı olarak geliştirilen yeni draması Riverdale'den yeni bir fragman ve birkaç kare paylaşıldı.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2016 - 09:30
Yeni Bölüm

Riverdale sakinleri dikkat!

FRAGMAN YAYINLANDI

Genç kitleye yönelik programlarıyla bilinen The CW'nun, Archie çizgi romanlarına dayalı olarak geliştirilen yeni draması Riverdale'den yeni bir fragman ve birkaç kare paylaşıldı.

HİKAYESİ

Riverdale'de bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Yeni okul yılı başladığında, Riverdale kasabası sakinleri altın çocuk Jason Blossom'un trajik ölümüyle sallanmaktadır. Çizgi romanların sevilen karakterleri Archie Andrews (KJ Apa), Betty Cooper (Lili Reinhart), Veronica Lodge (Camila Mendes) ve Jughead Jones (Cole Sprouse) kendilerini gizemli bir cinayetin merkezinde bulacaklardır.

16-11/29/riverdale-season-1-3.jpg

Greg Berlanti'nin yapımcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Archie'nin babası Fred Andrews rolüyle Luke Perry (Beverly Hills, 90210), Veronica'nın annesi Hermione Lodge rolüyle Marisol Nichols (Teen Wolf), Betty'nin annesi Alice Cooper rolüyle Mädchen Amick, Cheryl Blossom rolüyle Madelaine Petsch, Josie McCoy rolüyle Ashleigh Murray (Younger), Ms. Grundy rolüyle Sarah Habel, Reggie Mantle rolüyle Ross Butler, Kevin Keller rolüyle Casey Cott ve Ethel Muggs rolüyle Shannon Purser gibi isimler rol alıyor.

ÇİZGİ ROMANIN HAVASINDAN FARKLI BİR TARZ

Dizinin uygulayıcı yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa, San Diego Comic Con etkinliğinde EW'ya yaptığı açıklamada dizinin çizgi romanın renkli havasından farklı, biraz daha karanlık ve karmaşık bir yapıda olacağını belirtirken Riverdale'i Archie'nin Twin Peaks ile buluşması olarak nitelendirmişti.

16-11/29/riverdale-season-1-2.jpg

Warner Bros. Television, CBS Television Studios ve Berlanti Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater yer alıyor.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Riverdale, 26 Ocak Perşembe akşamı The CW ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

'Riverdale' fragman:

16-11/29/riverdale-cw-first-trailer-ftr1.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-1.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-4.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-5.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-6.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-8.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-10.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-9.jpg

16-11/29/riverdale-season-1-7.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin