Rıza Baba Arka Sokaklar’a Veda mı Edecek?

Rıza Baba Arka Sokaklar'dan ayrılacak mı merak konusu oldu. Peki ünlü oyuncunun diziden ayrılması durumu söz konusu olacak mı? Konu neden gündeme geldi?

16.sezonuyla ekranlara gelen ve hala reyting listelerinde zirvede yer alan Arka Sokaklar, bir haftadır Rıza Baba ile gündemde. Dizinin ilk bölümünden bu yana ekibin başı olarak dizide yer alan karakterin diziden ayrılacağı iddiası, sosyal medyada dizinin bir hayli konuşulmasına neden oldu. Peki Rıza Baba Arka Sokaklar’dan ayrılacak mı?

Bu konu neden gündeme geldi? Dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Son gelişmelere göre değerlendirme yapalım.

Rıza Baba Arka Sokaklar’dan Ayrılacak mı?

Yıllardır dizide ekibin başındaki isim olarak karşımıza çıkan ismin, diziden ayrılacağı iddialarının gündeme gelmesinin nedeni, dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar.

Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda siyah bir zemin üzerinde Rıza Baba yazısının yer aldığını ve alt kısmında da etiket açıldığını görüyoruz.

Haliyle bu paylaşımlardan sonra ünlü isim acaba diziye veda mı edecek soruları gündeme gelmeye başladı. Zafer Ergin’in hayat verdiği karakter için ise ne olduğu konusunda net bir bilgi yok.

21-12/30/riza-baba-arka-sokaklar.jpg

Sezon başında Zafer Ergin’in sezon sonuna kadar yapımla sözleşme imzaladığı söylenmişti. Bu nedenle Rıza Baba’nın Arka Sokaklar’dan ayrılması beklenmiyor. En azından bu sezon içerisinde dizinin ana karakterlerinden biri olan Rıza Baba’nın ayrılması beklenen bir durum değil.

Fakat bu konuda yeni bir gelişme mi olacak yoksa Rıza Baba’nın başına senaryo gereği farklı bir durum mu gelecek göreceğiz. Öyle ki şu sıra dizi yılbaşı nedeniyle araya girmiş durumda.

Uzun sürecek bir aradan söz ediyoruz. Dizinin yeni bölümü 14 Ocak tarihinde yayınlanacak. İki bölüm kadar ara verilmiş olacak. Yeni bölüme kadar da tam olarak ne olacağını öğrenmemiz mümkün olmayacak gibi duruyor.

Karakterin diziden ayrılması durumu ortaya çıkacak olursa ise tam olarak sürpriz yaşanır da diyebiliriz. Dediğimiz gibi Zafer Ergin’in sezon başında sözleşme imzaladığı biliniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin