Ronin filmi dizi oluyor!

Robert De Niro ve Jean Reno'lu unutulmaz film Ronin küçük ekrana uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 13:38
Gündem

Vikings ve The Tudors gibi büyük hayran kitlesine sahip kaliteli dizilerin yaratıcısı olarak tanıdığımız Michael Hirst kendi bağımsız prodüksiyon şirketini kurduktan sonra ilk dizi projesi için MGM ile anlaşmaya vardı.

Hirst, uzun süreli yapım ortakları Morgan O'Sullivan ve James Flynn ile birlikte kurdukları Green Pavilion Entertainment aracılığıyla uluslararası ve yerel piyasalarda en yüksek kalitede diziler üretmeyi planlıyor.

RONIN FİLMİ DE EKRANLARA UYARLANIYOR!

Şirket bu bağlamda ilk dizi projesi olarak, Robert De Niro'nun başrolünde yer aldığı 1998 yapımı casus gerilimi "Ronin" filminin dizi uyarlaması için çalışmalara başladı.

Robert De Niro, Jean Reno, Sean Bean, Stellan Skarsgard ve Natascha McElhone gibi isimleri kadrosunda bulunduran Ronin'in hikayesi; eski CIA ajanı Sam (Robert De Niro) ile eski bir paralı asker Vincent'ın (Jean Reno) Soğuk Savaş dönemi sonrasında Fransa'da gizli bir görev için buluşmaları ve kendileri gibi istihabaratçı-özel kuvvetlerde görev yapmış paralı askerlerden oluşan dört kişiyle birlikte oldukça gizli bilgiler içeren bir çantayı ele geçirmekle görevlendirilmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

17-12/25/ronin-dizisi.jpg

DİZİYLE İLGİLİ İLK BİLGİLER

Ronin'in dizi uyarlamasının hikayesinin nasıl olacağı konusunda elimizde detaylı bilgi yok ancak hikayenin yine bir grup paralı asker ya da istihbaratçının tehlikeli bir görev için bir araya getirilmesi üzerinden şekillenmesi bekleniyor.

Dizinin yapım ekibi ve oyuncu kadrosuyla ilgili de henüz net bilgilerimiz mevcut değil. Senaryonun geliştirilmesiyle birlikte bu konuda haber akışının başlamasını umuyoruz.

İLGİLİ İÇERİK

Hirst, Green Pavilion'ın ortaya çıkışının uzun bir zaman süreci gerektirdiğine vurgu yaparken "Bu yolculukta MGM Television ile ortaklık yapmak güçlü yönlerimizi geliştirmemize ve sektördeki en iyi yazar, yönetmen ve yaratıcı yetenekleri projelerimize çekmemize yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Ronin (1998)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin