Fox'tan baba-kız polisiye dizisi geliyor: Sidekicks

20th Century Fox TV ve UnbeliEVAble Entertainment ortaklığında Sidekicks isimli yeni bir polisiye dizinin geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 12:19
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, eski Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria ile iş ilişkisini genişletiyor. Yeni yayın sezonları için yepyeni dizi projeleri üretmeye devam eden kanal, ünlü yıldızın yapım şirketinin arkasında olduğu yeni bir dizi projesi için daha geliştirme çalışmalarına başladı.

20th Century Fox TV 'nin Longoria ve Ben Spector'ın UnbeliEVAble Entertainment'ı ortaklığıyla hazırlayacağı ve yazar Tracy McMillan (Ready for Love) ile 24: Legacy ortak yaratıcısı Evan Katz'ın arkasında bulunduğu projenin ismi "Sidekicks".

"SIDEKICKS" KONUSU

Baba-kız merkezli bir polisiye olan nitelendirilen dizinin hikayesi kısaca şöyle:

McMillan'ın senaryosunu kaleme aldığı Sidekicks'in hikayesi, henüz yeni şartlı tahliye edilmiş bir muhbir ile birlikte çalışmak zorunda kalan genç ve hırslı bir Detroit Polisi dedektifine odaklanıyor. Burada ilginç olan ise suçlu muhbirin aynı zamanda polisin babası olmasıdır!

Benny Kendricks davaları hızla çözen gizli bir silah haline gelirken yaşanan bu süreç Shay'ın duygusal hayatını sallamakta ve sürekli kaçtığı geçmişi ve duygularıyla kendisini yüzleştirmek zorunda kalmasına neden olmaktadır.

17-12/25/fox-kanali.jpg

PROJENİN YARATICI EKİBİ

Dizinin senaristi McMillan sektörde ayrıca Good Girls Revolt, Mad Men, United States of Tara ve Satisfaction gibi dizilerde yazarlık yaptı. McMillan ayrıca I Love You and I'm Leaving You Anyway: A Memoir, Multiple Listings ve Why You’re Not Married… Yet gibi kitapların da yazarı.

Yakın geçmişte Fox'un 24: Live Another Day'inde yürütücü yapımcılık yapan Evan Katz ise ABC'nin Body of Proof ve NBC'nin The Event gibi dizilerinin kadrosunda da yer aldı.

Sidekicks'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin