The X-Files 11. sezonda gerçekler açığa çıkıyor

Ekranların efsane dizilerinden The X-Files 11. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
25 Aralık 2017 - 10:08
Gündem

Chris Carter'ın yürütücü yapımcı, yazar ve yönetmen olarak bir kez daha dümenin başına geçtiği "The X-Files"ın 10 bölümden oluşacak 11. sezonunun prömiyeri için geri sayım başladı.

THE X-FILES 11. SEZON 03 OCAK'TA BAŞLIYOR

FBI özel ajanları Mulder (David Duchovny) ile Scully (Gillian Anderson) ikilisinin cevapları paranormal unsurlar içeren açıklanamayan yeni olayların peşinden gidecekleri, bir yandan da çocukları William'ı arayacakları yeni sezon hikayesi 03 Ocak Çarşamba akşamı Fox ekranlarında başlayacak.

Yeni sezon yaklaşırken yayıncı kanal Fox, The X-Files için tanıtım videoları paylaşmaya evam ediyor. Yeni sezon için yayınlanan yeni video, Chris Carter ve oyuncu kadrosundan isimlerle yapılmış röportajlardan kesitler, kamera arkası izlenimleri ve sezona dair ilgi çekici, merak uyandıran görüntülerden oluşuyor.

17-12/25/the-x-files.jpg

Chris Carter ile birlikte Gillian Anderson, David Duchovny ve Mitch Pileggi ile yapılan söyleşide Duchovny'nin kocaayak kostümü, Cigarette-Smoking Man ile ilgili yeni detaylar, gizemli oğul ve yeni sezon hikayesi hakkında bazı ipuçları veriliyor.

Mulder ve Scully'nin çocuğunun nerede olduğu hakkında ipuçlarının da verildiği videoda Scully, Mulder'a "Oğlumuzu bulmak zorundayım. Ona ihtiyacın var, benim de sana" şeklinde konuşuyor.

1993-2002 seneleri arasında dokuz sezon boyunca ekranlara gelmesinin ardından uzun bir süre geçtikten sonra 2016 senesi içinde altı bölümlük yeni bir sezonla geri dönen The X-Files, kazandığı 16 Emmy Ödülü, 5 Altın Küre Ödülü ve Peabody Ödülü ile dikkat çekmişti.

17-12/25/the-x-files-yeni-sezon.jpg

20th Century Fox Television ve Ten Thirteen Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonunda Duchovny ve Anderson dışında Mitch Pileggi, William B. Davis, Annabeth Gish, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Barbara Hershey ve Haley Joel Osment gibi isimler de yer alıyor.

"The X-Files" Declassified: The End Of The World:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin