Rosario Dawson She-Hulk'u mu canlandıracak?

Netflix'in Daredevil ve Luke Cage dizilerinde karşımıza çıkan Rosario Dawson yaptığı açıklamada 'She-Hulk'u canlandırmaktan onur duyacağını ifade etti.

Son olarak Netflix'in Daredevil ve Luke Cage dizilerinde karşımıza çıkan Rosario Dawson yaptığı açıklamada 'She-Hulk'u canlandırmaktan onur duyacağını ifade etti.

HAYRANLARIN FAVORİ İSMİ

Açıkçası, ünlü aktris Rosario Dawson şu sıralar Marvel'in Netflix dizilerinde tamamen farklı bir karakteri canlandırmakla meşgul ancak uzunca bir süredir She-Hulk'ı canlandıracak kişi olması konusunda fanların en büyük favorisi olmayı sürdürüyor.

Rosario Dawson (Clerks 2, Kids, Sin City) son dönemde Daredevil ve aynı evrene bağlı Netflix dizilerinde Claire Temple karakteriyle karşımıza çıkmakta. Ve büyük olasılıkla bu durum bir süre böyle devam edecek. Ancak Marvel fanlarının uzun süredir onu görmek istedikleri bir rol mevcut: Jennifer Walters namı diğer She-Hulk.

16-12/09/rosaira-dawson-she-hulk.jpg

"ONUR DUYARIM"

Dawson geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir takipçisinin kendisine konuyla ilgili yönelttiği bir mesaja oldukça olumlu yanıt verirken She-Hulk rolünü üstlenmekten onur duyacağını ifade etti.

Yapımcıların şu sıralar She-Hulk'u küçük ya da büyük ekranlara uyarlama konusunda güncel planları olmadığını biliyoruz. Ancak ilerleyen zamanlar neler gösterir bunu bilemeyiz.

SHE-HULK KİMDİR?

Hulk'a ait ilk yan karakter olan She-Hulk karakteri Bruce Banner’in kuzenidir. Jennifer Walters, Hulk güçlerini babasının bir düşmanı kendisine ateş açtığında ve ölümcül olarak yaralandığında kana ihtiyaç duyduğu anda Bruce Banner’dan aldığı kan sonucu edinmiştir. Aynı zamanda avukatlık da yapan karakterin dönüşümü kalıcı olsa da kişiliğini ve duygularını bu değişim sonrasında da korumayı başarmıştır.

16-12/09/shehulk26-780x438_rev1.jpg

Şu an için pek mümkün görünmese de ilerleyen zamanlarda bir She-Hulk dizi ya da filmini görmek ister miydiniz? Rosario Dawson sizce bu rol için doğru seçim olur mu?

'She-Hulk':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin