Roseanne 11. sezon onayını aldı!

ABC'nin efsane komedi dizisi Roseanne muhteşem geri dönüşünden günler sonra yeni sezon onayını kaptı. Roseanne 11. sezon kaç bölümden oluşacak?

Volkan Küçükel
30 Mart 2018 - 21:08
Gündem

Yaklaşık 21 yıllık uzun bir aranın ardından yeniden dirilen efsane komedi dizisi "Roseanne" ekranlarda yine uzun süre kalıcı olacak gibi görünüyor!

13 BÖLÜMLÜK 11. SEZON GELİYOR!

27 Mart'ta gerçekleştirdiği prömiyerinde elde ettiği yüksek izlenme oranları ile dikkatleri üzerine çeken Roseanne, yayıncı kanal ABC'den kısa sürede 11. sezon onayını kaptı.

Bu hafta başlayan 9 bölümlük 10. sezona göre daha fazla bölüm siparişi alan 11. sezonda 13 Roseanne bölümü izleyeceğiz.

Rekor kıran izlenme oranları ve eleştirmenlerin dizinin geri dönüşünü sıcak karşılamış olmaları sonrasında yeni sezon onayının gelmesi kaçınılmaz olmuştu.

18-03/30/roseanne-11-sezon-onayi.jpg

ROSEANNE REYTİNGLERDE TAVAN YAPTI!

İki bölümü kapsayan bir saat süreli geri dönüş 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 5.1 reyting oranı ve 18.1 milyon izleyici gibi harika rakamlar yakalarken yalnızca üç günlük görüntülenmelerin de eklenmesiyle bu rakamlar 6.1 reyting oranı ve 21.9 milyon izleyiciye kadar yükseldi.

ABC Entertainment Başkanı Channing Dungey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Amerika'nın Conner ailesini iyi karşılayıp evlerine tekrar almasından dolayı heyecan duyduk. Dizi, 21 sene önce olduğu gibi hala tazelik ve güncelliğini koruyor. Roseanne ekibinin gelecek sezon için ne gibi sürprizler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Carsey-Werner Television yapımcılığında hazırlanan Roseanne'ın oyuncu kadrosunda Roseanne Barr (Roseanne Conner), John Goodman (Dan Conner), Laurie Metcalf (Jackie Harris), Lecy Goranson (Becky Conner-Healy), Sara Gilbert (Darlene Conner), Michael Fishman (D.J. Conner), Emma Kenney (Harris Conner-Healy), Ames McNamara (Mark Conner-Healy) ve Jayden Rey (Mary Conner) gibi isimler yer alıyor.

18-03/30/roseanne-eski-versiyon.png

Barr ile birlikte Sara Gilbert, Tom Werner, Bruce Helford, Whitney Cummings ve Tony Hernandez projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

ESKİ DİZİLER İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR!

Roseanne'ın geri dönüşünde elde ettiği rakamların 1997 senesindeki final bölümünü (16.6 milyon izleyici) bile geçmeyi başarmış olması dikkat çekici. Bu durum izleyicilerin Roseanne'ye hala önem verdiğini göstermekle beraber eski dizilerin yeniden canlanmasının önemli bir televizyon trendi haline geldiğini gösteriyor. Çok yakın gelecekte diğer birçok efsanenin yeniden doğuşuna tanıklık etmeye devam edeceğiz gibi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin