Gizem-gerilim türündeki $1 dizisini tanıyalım!

CBS All Access platformunun yeni dizisi $1'ı tanıyalım. $1 dizisinin konusu ne? 1 dolar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
30 Mart 2018 - 21:00
Gündem

CBS'in online yayın platformu CBS All Access'ın gizem-gerilim türündeki yeni dizisi "$1"ın oyuncu kadrosu tamamen belirlendi ve dizinin çekimlerine başlandı.

"$1" OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Daha önceden isimleri duyurulan John Carroll Lynch, Nathaniel Martello-White, Philip Ettinger, Chris Denham, Kirrilee Berger ve Gracie Lawrence'a ek olarak Nike Kadri (Seven Seconds, Divorce), Joshua Bitton (The Pacific, The Night Of) ve Hamilton Clancy (Orange Is The New Black, Bridge of Spies) üçlüsü ana oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

18-03/30/-1-dizisi-oyuncu-kadrosu.jpg

Ashlie Atkinson (Bull, Blue Bloods) ise yine daha önceden kadroya katılan Leslie Odom Jr., Jeff Perry ve Sturgill Simpson gibi tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak.

18-03/30/nike-kadri-joshua-bitton-hamilton-clancy.jpg

"$1" DİZİSİNİN KONUSU

Jason Mosberg'in yaratıcısı olduğu $1'ın konusuna kısaca bakacak olursak;

Dizinin hikayesi, ekonomik durgunluk döneminin yaşandığı Amerika'nın pas kuşağında yer alan küçük bir kasabasında el değiştirmekte olan bir dolarlık banknotun şok edici birden fazla cinayete karışan bir grup karakteri birbirine bağlaması ekseninde gelişen olaylara dayanıyor.

Banknotun izlediği yörünge ve her bir bölümün bakış açısı derin sınıf ve kültürel ayrılıkları olan modern bir Amerikan kasabasının tablosunu çizerken kasabanın sırlarını da açığa çıkaracak.

CBS Television Studios ve Anonymous Content ortak yapıımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Anonymous Content'ten Matt DeRoss, Alexandre Dauman ve yönetmen koltuğunda da oturan Craig Zobel (Compliance, The Leftovers) yer alıyor.

Çekimlerine Pittsburgh'ta başlanan dizinin ne zaman ekranlarda olacağı şimdilik belirsiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin