Shooter dizisinin 3. sezon kadrosuna Raymond J. Barry katıldı!

USA Network'ün sevilen aksiyon dizisi Shooter'ın 3. sezonu yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
30 Mart 2018 - 18:36
Gündem

Stephen Hunter'in 1993 yılında yayımlanan 'Point of Impact' isimli romanı ve Paramount yapımcılığındaki 2007 yapımı Shooter filminden esinlenilerek küçük ekranlara dizi olarak uyarlanan "Shooter"ın 3. sezon hazırlıkları sürüyor.

Geçtiğimiz sene sonlarına doğru üçüncü sezonu onayını cebine koyan dizinin oyuncu kadrosuna Raymond J. Barry tekrar eden bir rolle dahil oldu.

18-03/30/raymond-j-barry.jpg

SHOOTER 3. SEZON KONUSU

Geçmişi başarılarla dolu, birçok madalyaya sahip eski bir keskin nişancı Bob Lee Swagger'ın (Ryan Phillippe) başkanı hedef alan bir suikast planını engellemek üzere göreve çağrılması ancak kendini cinayetle suçlandığı kurnaz bir planın içinde bulmasıyla gelişen olayları konu edinen Shooter'ın yeni sezon hikayesi bir önceki sezonun kaldığı yerden devam ederken; izleyiciler hem geçen sezon hikayesinde bir çözümleme görebilecek hem de yepyeni bir hikayeyle karşılaşacaklar.

Stephen Hunter'ın Bob Lee Swagger serisinin ikinci kitabı "Black Light"a dayanacak yeni hikayede kahramanımız Bob Lee, bir önceki sezon yaşanan olaylara bir son vermek için çabalarken; bir düşman, babası Earl'ün ölümünü çevreleyen gizemli detayları ortaya çıkarır ve Bob Lee'yi can evinden vurarak ürkütücü yeni bir komplonun içine sürükler.

18-03/30/shooter-dizisi-3-sezon.jpg

BARRY'NİN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kadroya dahil olan en yeni isim Raymond J. Barry'i dizide August Russo karakteriyle izleyeceğiz. Bob Lee'nin babası Earl Swagger'ın Vietnam'daki birliğinden arkadaşı olan August savaş zamanı geliştirdiği yetenek ve edindiği tecrübeleri artık gizli bir tesiste eğitimcilere aşılamaktadır.

79 yaşındaki tecrübeli aktörü yakın geçmişte Ray Donovan (Dmitri), Gotham (The Shaman), The 100 (Dante Wallace) ve Justified (Arlo Givens) gibi dizilerde izledik. Barry geçtiğimiz aylarda No Postage Necessary filminde de karşımıza çıktı.

SHOOTER 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Paramount Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Shooter'ın 3. sezonu 21 Haziran Perşembe akşamı USA Network ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin