Run 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Ruby ve Billy bir sonraki hamlelerinden önce Chicago'da bir gün geçirmeye karar verirler! Kara komedi-gerilim türündeki HBO dizisi Run'ın yeni bölümünde neler olacak? Run 1. sezon 3. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Merritt Wever ve Domhnall Gleeson'lu HBO dizisi "Run" geçtiğimiz hafta sonu sezonun ikinci bölümü "Kiss" ile izleyiciyle buluştu.

RUN 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara komedi-gerilim türündeki Run'ın hikayesi; üniversite yıllarından sevgilisi Billy Johnson'dan kendisini her şeyi bırakmaya davet eden "Run" yazılı bir mesaj aldığında 17 yıl önce yaptıkları anlaşmayı yerine getirmek için onunla Grand Central Terminali'nde buluşan, kendini yeniden keşfetmek isteyen bir kadın Ruby Richardson'ın banliyöde geçen monoton hayatının tepetaklak olmasını konu ediniyor.

Yayınlanan son bölümde; tren yolculuğundaki ilk gecelerinde Billy, Ruby'nin hakkında bilgi vermediği kişisel detaylarını araştırmaya devam ederken, her ikisinin zihni cinsel arzuları ile kuşatılmıştır. Kocasının, tüm hafta sürecek bir yoga çekilme sürecinde olduğuna inanmasının rahatlığında olan Ruby, kendisiyle birlikte olmayı reddeden Billy'i kıskandırmaya karar verir. Ve arsız bir şekilde trendeki bir yabancı Derek ile bağ kurmaya çalışır.

20-04/25/run-1x03-foto3.jpg

RUN 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Kate Dennis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.06 reyting oranı ve 0.196 milyon izleyici rakamlarıyla açılış bölümüne kıyasla yarı yarıya düşüş gösterdi.

Vicky Jones'un yaratıcı, Phoebe Waller-Bridge'in yürütücü yapımcı olarak yer aldıkları yapımın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

RUN 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

David Iserson'un senaryosunu kaleme alıp; Kate Dennis'in (The Tick, GLOW) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "f*ck" 26 Nisan 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/25/run-1x03-foto1.jpg

RUN 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Ruby ve Billy bir sonraki hamleleriyle ilgili acele karar vermeden önce Chicago'da bir gün geçirmeye karar verirler.

İkili otelde check-in işlemini beklerken Ruby alışveriş merkezinde heyecan verici bir kadınla tanışır. Billy ise Fiona meselesiyle uğraşmaktadır ve bu yolculuğa neden çıktığını açıklama konusunda dürüst olmaya karar verir.

Oyuncu Kadrosu: Merritt Wever (Ruby Richardson), Domhnall Gleeson (Billy Johnson), Phoebe Waller-Bridge (Laurel), Rich Sommer (Laurence), Tamara Podemski (Babe Cloud), Archie Panjabi (Fiona)

RUN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/25/run-1x03-foto4.jpg

20-04/25/run-1x03-foto5.jpg

20-04/25/run-1x03-foto2.jpg

"Run" (HBO) 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin