After Life 2. sezon Netflix'te başladı! After Life yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Netflix dizisi After Life'ın ikinci sezon bölümleri 24 Nisan 2020'de yayınlanmaya başladı! After Life 2. sezon konusu, fragmanı, posteri ve oyuncuları...

Altın Küre ödüllü Ricky Gervais'in arkasında olduğu Netflix dizisi "After Life"ın 2. sezonu başladı!

AFTER LIFE 2. SEZON BAŞLADI!

İlk sezon olduğu gibi 6 bölümden oluşan ikinci sezonun tüm bölümleri 24 Nisan 2020 Cuma günü itibarıyla Netflix arşivine eklendi.

Karısının ölümünü kabullenmekte zorlanan ve hayata bakış açısında değişimler baş gösteren bir gazete yazarının, kendisine yardım etmek isteyenleri uzaklaştırmak için hırçın bir yeni kişiliğe bürünmesi konu edinen After Life'ın yeni sezon bölümlerinin süreleri şöyle sıralanıyor:

- 2. sezon 1. bölüm: 27 dakika
- 2. sezon 2. bölüm: 27 dakika
- 2. sezon 3. bölüm: 31 dakika
- 2. sezon 4. bölüm: 26 dakika
- 2. sezon 5. bölüm: 28 dakika
- 2. sezon 6. bölüm: 30 dakika

20-04/24/after-life-sezon-2.jpg

AFTER LIFE 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin yeni sezon hikayesinde Tony, Lisa'nın yasını tutmaya devam etmesine ve hayata yeni bir başlangıç yapmakta zorlanmasına rağmen sevecen bir insan olmaya karar vermiştir ancak mutlu olma konusunda halen sıkıntıları vardır.

AFTER LIFE OYUNCU KADROSU

Ricky Gervais, Tom Basden, Tony Way'in başrollerinde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere Diane Morgan, Mandeep Dhillon, David Bradley, Jo Hartley, Paul Kaye, Roisin Conaty, Ashley Jensen, Kerry Godliman, Penelope Wilton, Joe Wilkinson, David Earl, Ethan Lawrence eşlik etmekteler.

20-04/24/after-life-2-sezon-posteri-1587739547.jpg

"After Life" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin