Siren 3. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ben bazı gizemli yan etkiler yaşamaya başlar! Freeform'un denizkızı temalı gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 3. sezon 5. bölüm konusu ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı doğaüstü-gerilim dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta "Life and Death" isimli bölümle ekranlardaydı.

SIREN 3. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; bebeğini kucağına alan Ryn onu ilk kez suyla buluşturur. Ben ve Maddie'nin yardımını alan Ryn bebeğine kavuşur ve ilk kez suyla tanışması için onu Tia'nın ciddi bir tehlike teşkil ettiği okyanusa götürür. Helen ve Xander, çiftlikteki Beth'e bir melez cesedi teslim ederler. Xander sonrasında Bristol Cove deniz devriyesi ile çıktığı görev esnasında açık sularda motoru durmuş bir teknenin yardımına gider.

20-04/24/siren-3x05-foto1.jpg

SIREN 3. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Joe Menendez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.12 reyting ve 0.369 milyon izleyici rakamlarını elde ederken, izleyici sayısı bir önceki bölüme kıyasla biraz düşüş gösterdi.

SIREN 3. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, Liz Maccie'nin senaryosunu kaleme aldığı sezonun beşinci bölümü "Mommy and Me" ile 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/24/siren-3x05-foto2.jpg

SIREN 3. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Ryn (Eline Powell) insan anneliğini keşfetmek için karaya geri döner. Maddie (Fola Evans-Akingbola) ve Robb (Deniz Akdeniz) korkunç bir keşifle karşılaşırlar.

Ben (Alex Roe) bazı gizemli yan etkiler yaşamaya başlarken; Ted (David Cubitt), Helen (Rena Owen) ile yüzleşir.

"Siren" (Freeform) 3. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin