Sadakatsiz 30.Bölüm Fragmanı Yayında! Asya Kim Belli Oldu

Sadakatsiz 30.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında iki Asya'nın karşı karşıya geldiğini göreceğiz. Gerçekler bu bölümde ortaya çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
17 Mayıs 2021 - 03:57
Gündem

Sezon finaline doğru adeta merdiven koyan Sadakatsiz dizisi, hikayenin zenginleşmesi adına yeni karakterler kazanmaya başladı. Bunu zaten geçen haftaki bölümde de söyledik. Hatta dizinin yeni karakterinin Asya Günalan olduğunu bile söylemiştik. Ama Asya Günalan diziye nasıl bir hikaye kazandıracak belli değildi. İşte Sadakatsiz 30.Bölüm fragmanı ile bu hikaye için de cevapları aldık.

Açıkçası bir ters köşe durumu söz konusu olacak gibi duruyor. Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakteri, hiç beklemediği olayların içerisinde kalacak.

Sadakatsiz 30.Bölüm Fragmanı ve Asya Günalan’ın Hikayesi

Bende şaşırdım ama fragmanda hikaye anlatılmış. Asya ile konuşan yeni karakter Asya, kim olduğunu açık açık anlatıyor. Öğreniyoruz ki yeni Asya, aslında asıl Asya’nın babasının eşi. Asya Günalan, Asya’nın babasının eşi ve asıl mağdur olan isim.

Cansu Dere’nin hayat verdiği Asya karakterinin babası, Asya Günalan’ı aldatmış ve Asya’nın annesi ile tanışmış. Bu ilişkiden de dünyaya gelen çocuğun adı Asya olmuş.

Muhtemelen Asya’nın babası, eşinin ismini doğan çocuğuna vermiş. İşin ilginç kısmı ise anlatılan hikaye çok tanıdık bir hikaye. Asya Günalan, babasının pişman olduğunu ve sürekli olarak yeniden birleşmek için babasının kendisine basklı yaptığını söylüyor.

Yani aslında geçmişte yaşanan olay bir kez daha tekrar etmiş gibi duruyor. Tüm bu hikayede mağdur olan isim Asya Günalan olmasına rağmen, karakterin Asya’dan özür dilediğini de görüyoruz.

Bu özür neden dileniyor ya da Asya özrü kabul edecek mi yeni bölümde öğrenme şansımız olacak. Tekrar söylüyorum ki sezon finali yaklaşıyor. Her bölümde ayrı bir sürpriz gelirse şaşırmayın. İnşallah Asya’lar kafanızı karıştırmaz. :) Sadakatsiz 30.Bölüm fragmanını da ekliyorum. Kim kim daha iyi anlayabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin