Sadakatsiz 32.bölüm Fragmanı! Yeni Sezonda Neler Olacak?

Sadakatsiz 32.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni sezonunda neler göreceğiz? Yeni sezonda Asya ve Derin karakterine neler olacağı belli oldu mu?

Geçen sezon rüzgar gibi geçen Sadakatsiz dizisi, yeni sezonda da rüzgar gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimleri başlayalı bir süre oluyor. Geçen gün dizinin ikinci sezonu için de ilk tanıtım yayınlandı. Sadakatsiz 32.bölüm fragmanının yayınlanması sonrasında yeni sezonda neler olacak onu da anlamış olduk.

Tabii ki her detay belli olmuş değil ama şu var ki yeni sezon için güzel bir özet karşımıza çıktı diyebiliriz. Peki Sadakatsiz yeni sezonunda neler göreceğiz? Dizinin yeni sezonu ne kadar hızlı başlayacak?

Sadakatsiz 32.bölüm Fragmanı ve Yeni Sezonda Olacaklar

Fragmana baktığımız zaman Asya’nın bir düğüne katıldığını görüyoruz. Asya’nın herhangi bir yarası ya da sakatlığı da yok gibi duruyor. Öyle ki Asya ile Derin geçen sezon arabayla uçurumdan uçmuştu. Görünen O ki Asya herhangi bir yara almamış.

Bunun dışında Asya ile oğlunun İstanbul’a taşındığını da görüyoruz. Volkan, bir görüşme sırasında oğlu ile annesinin İstanbul’a geldiğini ve yakın zamanda kızı ile kendisinin de geleceğini söylüyor. Bu bile yeni sezonda işlerin bir hayli değişeceğini gösteriyor.

Yeni sezonda bambaşka şeyler olacağını hissettirecek bir tanıtım olmuş durumda. Bunun dışında Sadakatsiz 32.bölüm fragmanı için en ilgi çeken bölüm ise son bölüm. Son bölümde Melis Sezen’in hayat verdiği Derin karakterinin tekerlekli sandalyede olduğu görülüyor.

Derin sakat kalmış gibi duruyor. Bunu ilk bölümde öğrenmiş olacağız. Ne var ne yok ortaya çıkmış olacak. Dizinin ikinci sezonu için de sadece birkaç gün kaldığını da eklemek lazım. Dizi 22 Eylül Çarşamba günü yeni sezon yeni bölümüyle gelmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin