Camdaki Kız 12.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Camdaki Kız 12.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı sonrasında 12.bölümde neler olacağını da öğrendik. Dizide işler karışacak gibi duruyor.

Camdaki Kız 12.Bölüm fragmanı yayınlandığı zaman, şunu görmüş olduk ki dizinin kopacağı nokta 12.bölüm olacak. Zaten yeni sezon sessiz sedasız gidiyordu ve bir yerde patlama olacağı kesindi. En son 11.bölümde işlerin bir hayli karışmaya başladığını gördük.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman ise karışan işlerin patlayacağını gördük. Dilerseniz fragmana geçelim ve yeni bölümde neler olacak buna daha yakından bakalım.

Camdaki Kız 12.Bölüm Fragmanı Yayında! Yeni Bölümde Neler Olacak?

11.bölümde Feride’nin Nalan’ı bir hayli zorladığını gördük. Tartışma yaratan sahnelere neden olan Feride, Nalan’ın bir an önce Sedat ile ilişki yaşaması üzerine baskı yapmıştı. Hatta iş saçma yerlere gitmiş ve dizinin sonunda Feride’nin, kızını camdan izlediğini gördük.

Muzo ise tam gidecekken bu anlara şahit olmuştu. Zaten dizi burada bitmişti. Nalan’ın üzerine o kadar çok baskı yapıldı ki bu dizinin eleştiri almasına bile neden oldu. Yeni bölümde de Muzo bu yaşananları görüp Feride’nin yanına gidiyor. Feride’ye hak ettiği ağır sözleri söyleyecek gibi duruyor.

Feride zaten yeni bölümde tam anlamıyla çıldırmış gibi gözüküyor. Yine krizlere giriyor. Hatta son sahnede Nalan’a ben senin annen değilim dediğini bile görüyoruz. Henüz neden olduğuna kesin emin değiliz ama bir yandan da Koroğlu ailesinde işlerin karıştığını görüyoruz.

Bu sefer Rafet, Nalan’a da çok sert bir çıkış yapıyor. Muzo araya giriyor ama orada da işler ciddi bir şekilde karışmış gibi duruyor. Tabii ki neden karıştığını şu an için bilemiyoruz. Bu konuda bilgileri yeni bölümde alacağız.

Camdaki Kız 12.Bölüm fragmanı dediğimiz gibi işlerin patladığını göstermekte. Dizi bu sefer çok hareketlenecek. Yeni sezonda daha neler göreceğiz neler? Bir de Hayri durumu var tabii ki.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin