Yetişkin animasyon dizisi Chicago Party Aunt ile tanışın!

Netflix'in yeni dizisi Chicago Party Aunt başladı! Animasyon komedisi Chicago Party Aunt nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı, kadrosu...

Netflix'ten yetişkin kitleye yönelik yeni bir animasyon komedi dizisi...

NETFLIX'TEN YENİ BİR YETİŞKİN ANİMASYONU: CHICAGO PARTY AUNT

Bünyesinde yetişkinlere yönelik pek çok animasyon dizisi barındıran dijital yayın devi Netflix bu zincire yeni bir halka daha ekledi ve "Chicago Party Aunt" dizisini yayınlamaya başladı.

Jon Barinholtz, Katie Rich, Chris Witaske üçlüsünün arkasında olduğu Chicago Party Aunt'un 1. sezon bölümleri 17 Eylül 2021 Cuma tarihinde izleyiciyle buluştu.

Lauren Ash, Rory O'Malley ve RuPaul Charles'ı seslendirme kadrosunda bulunduran dizinin sezonu, süreleri 23 ile 25 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor.

21-09/18/chicago-party-aunt-izle.jpeg

CHICAGO PARTY AUNT NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Dizinin kısa özetine bakacak olursak;

Chicago Party Aunt dizisinin merkezindeki Şikagolu Partici Teyze Diane yetişkinliğin sorumluluklarından kaçınan profesyonel bir baş belasıdır. Diane diğer yandan kendini bulmaya çalışan yeğenine de son derece düşkündür.

Sezonun ilk bölümüyle birlikte eğlence başlıyor ve içkiyi fazla kaçırdığı bir gecenin ardından zamana ayak uyduramadığı düşüncesi Diane'i endişelendiriyor. Ancak Diane buna rağmen yeğenine hayat dersleri vermekteki kararlılığını koruyor.

İlk sezonun bölüm isimleri; "Şikagolu Partici Teyze", "Helikopter Teyze", "Yeniden Beğenilme Arzusu", "Skandallarla Dolu Bir Maç", "Sosisli Cadılar Bayramı", "Maraton Engeli", "Rozbif Ödülleri", "Acil Durumda Aranacak Kişi" şeklinde sıralanıyor.

21-09/18/chicago-party-aunt.jpeg

Yapımın seslendirme kadrosunun tamamı ise şu isimlerden oluşmakta: Lauren Ash, Rory O'Malley, RuPaul Charles, Jill Talley, Ike Barinholtz, Jon Barinholtz, Matthew Craig, Bob Odenkirk, Mike Hagerty, Katie Rich, Chris Witaske.

"Chicago Party Aunt" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin