Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder diziye geri dönüyor!

Sadakatsiz'in sevilen ismi geri dönüyor.

Merve Mutlu
17 Mart 2021 - 14:54
Gündem

Dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlanarak hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Derya'yı canlandıran Özge Özder, diziye hamileliği boyunca devam etmiş daha sonra da diziden ayrılmıştı. Özder hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı..

21-03/17/zge-ozder.jpg

Sinan Güleryüz ile birlikte Eva Luna ismini verdikleri bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Özder 12 Şubat'ta anne oldu. Başrolde izlediğimiz Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya'nın en yakın arkadaşlarından biri olan Derya'yı canlandıran Özder setlerden uzak kalamadı. Özder 23. bölümden itibaren Sadakatsiz'de hayat verdiği Derya karakterini canlandırmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin