Sağlık Bakanı açıkladı: Bir kişide daha Koronavirüs var!

Türkiye'ye de sıçrayan Koronavirüs bir kişiye daha bulaştı.

Merve Mutlu
13 Mart 2020 - 10:08
Viral

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Koronavirüs'ün Türkiye'de de ilk vakasını göstermesi ile tüm ülke büyük panik yaşadı. İlk vakanın korkusu geçmemişken ikinci vaka haberini de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı...

20-03/13/korona.png

Dünya çapında binlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs ülkemizde de kendisini gösterdi. Yüksek ateşle başlayan, kuru öksürük ve ardından da nefes darlığı problemler görülen koronavirüs belirtileri, vatandaşlar tarafından da dikkatle gözlemlenmeye, özellikle toplu taşımaları kullanan kişiler tarafından ağız maskesi, eldiven ve dezenfektan gibi ürünler sıkça kullanılmaya başlandı. Tüm bu kişisel önlemlere ek olarak da okullar tatil edilerek dezenfekte çalışmaları yapılması kararı alındı...

Koronavirüs Türkiye'de kaç kişide var?

Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca'nın günler önce yaptığı ilk açıklama, virüs taşıyan bir erkek hasta olduğu ve kontrol altında tutulduğu olmuştu. Koca geçtiğimiz akşam yaptığı açıklama ile bir hasta daha olduğunu belirtti..

20-03/13/dr.png

"DÜN AKŞAM sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin