Sevgilisinin arabasının aynasını kıran Ece Erken istifa etti!

Son günlerin olaylı ismi Ece Erken'den şaşırtan hamle geldi.

Merve Mutlu
13 Mart 2020 - 10:43
Magazin

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programını Bircan Bali ile sunan ve ünlüleri de fenomenleri de acımasızca eleştirerek hayatları hakkında yorum yapan Ece Erken, son günlerde magazin programlarının konusu olmuştu. 

20-03/13/eceee.jpg

Kendisini eleştirenlere her zaman masum olduğunu, kötü şeyler yapmadığını ve evli insanlarla beraber olmadığını vurgulayarak yine başkalarını eleştiren Erken, hâlâ evli olan sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ortaya çıkarılması ile birlikte, kendisine karşı bir algı operasyonu yapıldığını, evli bir adamla değil boşanmak üzere olan bir adamla birlikte olduğunu söyleyerek kendisini savunmuştu. 

Ece Erken istifa etti!

20-03/13/ece-erken-istifa.jpg

Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun yaptığı bir paylaşımda, eşinin ve kendisinin araçlarının aynalarının sarışın bir kadın tarafından kırıldığı anlara ilişkin videoyu paylaşması ile gözler Ece Erken'e çevrilmişti. Ece Erken bu konu hakkında da konuştu ve "Benim için zor bir gece oldu çünkü söylenenlere ve bilmeden yargılayanlara çok üzüldüm. Allah çok büyük ve çok güveniyorum, gerçekler ortaya çıkacaktır. Ben hiçbir zaman üçüncü şahıs olmadım. İstifa etmem falan istenmedi ama tatile ihtiyacım var." diyerek istifa etti..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin