Jet Sosyete final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Gülse Birsel'in sevilen dizisi Jet Sosyete ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
13 Mart 2020 - 12:13
Gündem

BKM imzası ile yayınlanan ve Gülse Birsel'in sevilen projeleri arasına girmeyi başaran Jet Sosyete'nin final yapacağı dedikoduları doğru çıktı. Eğlenceli dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

20-03/13/jet-sosete-bitiry.jpg

Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi sevilen isimleri bir araya getiren ve tv8 ekranlarında başlayan macerasını puhutv'ye taşıyan Jet Sosyete, Star TV'ye geçeceği iddiaları ile gündeme gelmişti. Birsel'in,uzun dizi sürelerini kast ederek bir daha televizyon için iş yapmayacağım açıklamasının ardından puhutv'de devam eden dizide sona gelindi. 

Jet Sosyete bitiyor!

20-03/13/gulse.png

Birbirinden eğlenceli karakterleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen sitcom dizisi, bir takipçisinin sorusuna verdiği, "Avrupa Yakası 6 yıl, Yalan Dünya 90. bölüm. Bu da 59. bölüm olacak. Yeni işler yapma, yeni hikayeler anlatma zamanı" yanıtla Jet Sosyete'nin biteceğini ima ederken, dizisinin Nisan sonunda final yapacağını duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin