Şahsiyet dizisinin ana karakteri Agah Beyoğlu'ndan birbirinden güzel replikler!

Sevilen internet dizisinden sevenleri için özel seçilmiş replikler bu haberde.

Merve Mutlu
05 Haziran 2020 - 15:29
Gündem

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve başrolünde Agah Beyoğlu karakteri ile Haluk Bilginer'in yer aldığı internet dizisi Şahsiyet, yayın hayatı kısa olmasına rağmen izleyicileri kendisine hayran bırakmayı başardı. Bilginer'e Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandıran dizi, final yapmasına rağmen konuşulmaya devam ediyor. 

20-06/05/ahsiyet-1591361758.png

Unutma temasının işlendiği ve insan şahsiyetinin ne kadar önemli olduğuna dair mesajlar veren Şahsiyet dizisi büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. IMDB listelerinde en çok oylanan ve yüksek puanlı diziler arasında ilk 40 arasına yerleşmeyi başaran dizi, Agah beyin yaşamından kesitler sunuyor. Oyuncuları ve hikayesi kadar replikleri ile de konuşulan dizinin en sevilen repliklerinden bazılarını sizler için derledik.. 

20-06/05/agah-bey-1591361768.jpg

20-06/05/agah-1591361778.jpg

20-06/05/ahssyet-1591361791.jpg

20-06/05/ahsiyet-dizisi-1591361802.jpg

"Kadınlara göre erkekler güvenilmez, erkeklere göre kadınlar güvenilmez, biri de çıkıp demiyor ki cinsiyetle alakası yok şahsiyet meselesi"

“Nasıl bir his biliyor musun? Oda çok geniş ama sığamıyorsun, bak kapı orada ama çıkamıyorsun, pencere açık ama nefes alamıyorsun.”

“Yok haksız tahrik, yok iyi hal… İndire indire bir madalya takmadıkları kalmış sana. Her zamanki gibi gereği düşünülmüş de gereği yapılmamış o mahkemede.”

“Hayatınızdan çıkardığınız kişi size, ‘Benim gibisini asla bulamazsın’ derse. Ona şu cevabı verin; ‘Amaç bu zaten!’.

”Ben ölmekten çok korkuyorum Münir Bey. Hatta sana bir sır vereyim; bu dünyada herkes ölse, bir tek ben kalsam ona bile razıyım. Düşün, o yalnızlığa bile razıyım. Ya öteki tarafta hatırlarsam her şeyi? Mahvolurum ben, mahvolurum…”

Aslında bu tablo bize diyor ki; eğer bir suç işlemek istiyorsan ama suçlanmak istemiyorsan, tek yapman gereken etrafına bir kalabalık toplamak. Çünkü bir suçu yeterince büyük bir kalabalıkla birlikte işlersen, o artık suç değildir.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin