Şahsiyet En İyi İnternet Dizisi seçildi!

Ayaklı Gazete Ödülleri sahiplerine kavuştu! Şahsiyet En İyi İnternet Dizisi ödülünü kazandı!

Nurşah
27 Kasım 2018 - 13:26
Magazin

Televizyon ve müzik dünyasının sevilen isimlerini bir araya getiren 2018 Ayaklı Gazete Ödülleri sahiplerine ulaştı! En İyi Dizi, En İyi Kadın/Erkek Oyuncu gibi çeşitli kategorileri bulunan ödül töreninden Şahsiyet dizisi de eli boş dönmedi!

 18-11/27/ahsiyet-ayakli-gazete-2018.Jpeg

Şahsiyet : En İyi İnternet dizisi

Geçtiğimiz hafta IMDB listelerinde ilk 40 arasına yerleşen başarılı dizi Şahsiyet, şimdi de Ayaklı Gazete Ödülleri 2018 bünyesinde bir ödül sahibi oldu! Deniz Akkaya ve Cenk Eren'in sunuculuğunu yaptığı ödül töreninde, Şahsiyet dizisi de En İyi İnternet Dizisi ödülüne layık görüldü!

 

Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hümeyra gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Şahsiyet dizisinin ödülünü tüm ekip adına Metin Akgülder aldı.

18-11/27/ukur-ayakli-gazete-odul-2018.jpg

Çukur en iyi dizi seçildi!

Ayaklı Gazete Ödülleri kapsamında dağıtılan ödüllerde Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur En İyi Dizi ödülüne layık görüldü. Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan Aksak'ı Mert Fırat En İyi Erkek Oyuncu seçilirken, Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinççi En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı! 

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Öykü Gürman aldı. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü de Söz'ün sevilen ismi Görkem Sevindik'in oldu!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin