İstanbullu Gelin özel bölümü ile ekranlarda olacak!

Gerçek bir hikayeye dayanan sevilen dizi İstanbullu Gelin özel bölümü ile izleyici karşısına çıkacak!

Nurşah
27 Kasım 2018 - 13:20
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Aslı Enver, Özcan Deniz ve Fırat Tanış gibi sevilen isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi özel bölümü ile izleyici karşısına çıkacak!

18-11/27/istanbullu-gelin-ozel-bolum.jpg

İstanbullu Gelin özel bölüm yarın akşam Star'da!

İstanbullu Gelin dizisi, geçtiğimiz bölümlerde ekrana getirdiği aile bağlarını kuvvetlendiren ve buzların çözüldüğü sahneler ile izleyenlerine derin bir nefes aldırmıştı. Konaklarına geri dönen Boran ailesinin mutluluk dolu dakikalarını izlediğimiz geçtiğimiz bölümlerin ardından, bu cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölüm de büyük bir merakla beklenmeye başladı!

Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümden önce, geçmiş bölümleri kaçıranlar için özel bir bölüm yayınlanacak! İstanbullu Gelin özel bölümü 28 Kasım 2018 Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak! Dizinin merakla beklenen yeni bölümü de cuma akşamı ekranlarda olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin