Savaşçı dizisine sürpriz bir isim katılıyor!

Fox'un sevilen dizilerinden olan Savaşçı, izleyenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Savaşçı dizisinin kadrosuna önümüzdeki bölümlerde yeni bir sürpriz isim katılıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
27 Kasım 2018 - 13:04
Yeni Bölüm

Zor şartlarda görev yapan ve adanmış kahramanların hikayelerini konu alan Savaşçı dizisi, "Bordo Berelilerin" maceralarını konu alarak izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Ayrıca Savaşçı dizisinin 56. bölümünden itibaren de sürpriz bir ismin kadroya katılacağı açıklandı.

Başrollerinde; Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film'den Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisinin güçlü kadrosuna 56. bölümden itibaren sevilen oyuncu Müjde Uzman katılıyor.

18-11/27/mujde-uzman.jpg

Üsteğmen Funda Turaç karakteriyle Savaşçı dizisine katılacak olan Müjde Uzman, Türk Hava Kuvvetleri mensubu bir jet pilotu canlandıracak. Asker ve jet pilotu olmak için her türlü zorluğa göğüs germiş, ailesini karşısına almış, idealist, cesur, asla geri adım atmayan, güçlü bir karakter olan Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandıracak olan Müjde Uzman, televizyongazetesi'nin haberine göre; uzun zamandır kendisini bu kadar heyecanlandıran bir karakter ve senaryo olmadığını ve Savaşçı dizisinin kadrosunda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Müjde Uzman Kimdir?

18-11/27/mmmmujde.jpg

26 Eylül 1984 doğumlu olan oyuncu, pazarlama müdürlüğü, müzik yazarlığı, modellik ve oyunculuk yapıyor. 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde Nil rolü ile ilk kez ekrana çıkan Müjde Uzman, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" adlı dizide "Nazlı" karakterini canlandırdı. Savaşçı dizisinde de Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin