Şahsiyet Kaç Bölüm? Final Yaptı mı?

Şahsiyet kaç bölüm yayınlanacak belli oldu mu? Dizi ne zaman final yapacak? İşte Show TV ekranlarında izleyeceğimiz Şahsiyet için merak edilenler.

Oğulcan Özsezgi
28 Haziran 2021 - 14:15
Gündem

Şahsiyet dizisi, yayınlandığı yıla damgasını vurmuş olan bir dizi olmuştu. Dizide yer alan karakterler ve ele alınan konu bir hayli dikkat çekti. O kadar ki Haluk Bilginer bu diziyle beraber küresel anlamda en prestijli ödüllerden birini aldı. Oldukça başarılı bulunan dizinin yeniden gündeme gelmesini sağlayan ise dizinin yeniden ekranlara gelecek olması. Bu sefer dijitalde değil de dizinin doğrudan Show TV ekranlarında yayınlandığını göreceğiz. Show TV ekranlarında karşımıza gelecek olan yapım, kısa sürecek bir yapım olacak. Peki Şahsiyet kaç bölüm?

Şahsiyet Kaç Bölüm Olarak Ekrana Gelecek?

Dizinin çoktan final yapmış olduğunu belirterek başlayalım. Dediğimiz gibi dijitale yapılmış olan bir işten söz ediyoruz. Show TV’de de aynı şekilde ilerlemesini bekliyoruz. Kaç bölüm sorusuna gelecek olursak dizi, 12 bölüm olarak yayınlandı.

12.bölümde yapım final yaptı ve kısa ama etkili serüvenine veda etti. Her bölümün ise 1 saat üzerinde olduğunu düşünecek olursak her bölüm film tadında olacak diyebiliriz. Dizinin 12.bölümde final yapacağını biliyoruz ama tabii ki nasıl ilerleyeceğini belirtmeyelim.

21-06/28/ahsiyet-kac-bolum.jpg

Diziyi izlemeyenlere düşünerek bu bilgileri vermek çok doğru değil. Sadece şunu söyleyebilirim ki kaliteli bir yapım ve keyifli dakikalar geçireceğinize eminim. Şahsiyet kaç bölüm yanıt verdik ama bir de dizinin ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi verelim. Dizi yarın Show TV ekranlarında 23:15 saatinde ekranlara gelecek.

Ardı ardına iki bölüm yayınlama gibi bir durum olur mu bilemiyorum. Buna çok gerek olduğunu da düşünmüyorum. Dediğimiz gibi dizi 1 saatin üzerinde sürelere sahip. Bu da reklamlarla beraber zaten kuşak dizilerinin süresine ulaşıldığını gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin